![]() |
|
| |||
| |||
| Čau Es skrienu uz Windows Vista un es neesmu pārliecināts, ko IVE darīt un kad, bet mana skaņa ir pastāvīgi izslēgts, mana tilpums ikonu labajā apakšējā mans ekrāns ir ieslēgts un ja es spēlēt kaut kas ar skaņu zaļās līnijas bounces augšup un nosaka, kā tam vajadzētu darīt, bet es dzirdu nekas, maz runātājs ikonu klaviatūras tomēr rāda izslēgts, tā sarkanā ir pāri simbols tam blakus, kā tas būtu jādara, ja id izsl tilpums off ar ikonu ekrāna, parasti ar skaņu jo tas ir mana ekrāna būtu zils. tā ir šādā veidā kopš vakardienas, tā ir slēguši pilnīgi vairākas reizes, bet uz starta skaņas ikonas uz ekrāna ir par, bet uz klaviatūras ir izslēgts. Vai kāds ir kādas idejas par to, kas varētu būt noticis un kā to var atrisināt? many thanks Tara |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ko tastatūra ir jums? tas ir uz ekrāna parādīsies uz faktiski kuģa Kā jūs zināt, tās izslēgts uz kuģa? tikko cant get galvu ap šo ABIT sorry
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| tā HP Pavilion izklaides PC ..... skaņas izslēgšanas pogas ir viena kopa mazliet skārienjutīgu buttuns virzās pāri augšpusē tastatūru un theyre izgaismotas zilā krāsā ... thankyou ikvienam, kas lasa šo un thankyou so much mrdaveyk veltīto laiku, lai atbildētu uz mani, bet IVE tikai sorted problēma! cīnījusies ar to visu dienu, nekas, rakstiet uz sabiedrības forumu un i šķirot to, tipiski! I did sistēmas atjaunošanai un tās visas naudas sodu tagad, es būtu domājis par šo pirmo pirms muļķis par sevi publiski! hehe ![]() thankyou anyway! Tara |
|
| |||
| |||
| hehe priecīgs tā veikta ar varēja dodgey update
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
![]() |
|
| Bookmarks |