![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć I'm uruchomione w systemie Windows Vista i nie jestem pewien, co zrobić i kiedy ive ale mój dźwięk jest trwale wyciszona, mój wielkości ikon w prawym dolnym rogu ekranu jest mój i jeżeli coś mogę grać z dźwiękiem w zielonej linii jest odbijana i jak to należy zrobić, ale nic nie słyszę, mały głośnik ikonę klawiatury jednak pokazuje wyciszony, jego czerwony krzyż, a obok niego symbol, jak to zrobić, jeśli id się wielkość wyłączyć z ikony na ekranie, zwykle z dźwiękiem w sprawie jak to jest na moim ekranie byłoby niebiesko. jej były od wczoraj ten sposób, jego zostały zamknięte całkowicie kilka razy, ale na dźwięk uruchamiania ikony na ekranie jest, ale na klawiaturze jest wyciszane. ma ktoś jakiś pomysł co do tego, co może mieć miejsce i jak można je rozwiązać? many thanks Tara |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| klawiatury, co macie? ma on na ekranie na pokładzie rzeczywiście Jak wiesz, jego wyciszane na pokładzie? just cant get my head wokół że abit przepraszam
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| jego HP Pavilion rozrywki PC ..... wyciszenia przycisk jest jednym z szeregu nieco dotknąć wrażliwe buttuns działa w całej górnej części klawiatury i theyre świeci na niebiesko ... Dziękuje za przeczytanie tego, kto i thankyou so much mrdaveyk za poświęcenie czasu, aby odpowiedzieć na mnie, ale tylko ive posortowane problem! były walki z nim cały dzień, nic, pisać na forum publicznym i posortować to typowe! Zrobiłem przywracanie systemu i jego wszystkie grzywny teraz, i powinien mieć myśl, że przed dokonaniem oszukać siebie publicznie! hehe ![]() thankyou anyway! Tara |
|
| |||
| |||
| hehe zadowolony z jego zrobienia miały dodgey aktualizacji
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |