![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar
Bežím na Windows Vista a já nejsem jistý, čo IVE urobiť a kedy, ale môj zvuk je trvalo potlačená, môj objem ikonu v pravom dolnom rohu obrazovky sa na môj a keď niečo hrať aj so zvukom zelená linka hops a stanovujú, ako by malo robiť, ale aj počuť nič, je len málo ikonu reproduktora na klávesnici však ukazuje utlmená, jej červené a má kríž symbol vedľa nej, pretože by to urobiť, keď sa obrátil id objem vypnutie sa ikona na obrazovke, zvyčajne sa zvukom ako je na mojej obrazovke bude modrá. Týmto spôsobom bola jej včera, bolo jeho vypnutie kompletne niekoľkokrát, ale na štarte sa na obrazovke zobrazí ikona zvuku je ale na klávesnici je zastavená. nemá niekto má nejaké názory na to, čo môže mať stalo a ako sa to dá riešiť? Děkuji Tara |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
klávesnice, čo máš?
to je mať na obrazovke zobrazí na skutočne palube Ako vieš, jeho utlmenie na doske? dotírat dostať len moje hlava kolem, že abit ľúto
|
|
|
|||
|
|||
|
jeho HP Pavillion zábava PC ..... na tlačidlo Mute je jedným zo súboru malý dotyk citlivé buttuns beží v hornej časti klávesnice a theyre lit v modrej ...
poďakovať každému, kto si túto a moc poďakovať za prijatie mrdaveyk čas na odpoveď na mňa, ale len IVE Zoradené problém! bol bojuje s ním celý deň, nič, napíšte na verejnom fóre a aj triediť, typické! Urobil som obnovenie systému a všetkých jeho jemných hned by som si myslel, že v prvej pred vykonaním blázna zo seba verejne! hehe ![]() Ďakujem aj tak! Tara |
|
|
|||
|
|||
|
hehe rád urobil s jeho
mohla predstavovať dodgey zmenené