мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Уиндоус Виста трајно пригушен звук

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30. Мар 2008, 04:54
Нови члан групе

Default Уиндоус Виста трајно пригушен звук

Бок
Им 'трчање на Уиндоуси Видик па Им' не сигуран што имам и кад завршите, али моје се трајно пригушен звук, мој волумен икону у доњем десном делу екрана налази се на мој и ако ми нешто играти са звучним зеленом линијом боунцес и доле онако како би требало направити, али ништа не чујем, мали звучник икону на тастатури ипак показује утишана, њене црвене и има крст симбол поред ње, као да ће то учинити ако ид токарено звука са икону онсцреен, обично уз звук на јер је на мом екрану било би плава.
његова је овај пут од јуче, његова је сасвим затворена неколико пута, али на почетни звук икона на екрану се налази на на тастатури, али је утишана.

се било ко имати било који идеја како за оно што мај имати се догодило и како га могу решити?

много хвала

Тара
Old 30. Мар 2008, 05:39
Донаторска Група

клавијатуре што си добио?

она имају на екрану приказ на заправо пансион

Како знаш његове утишана на броду? праведан лицемјерје добити око моје главе да абит жао

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 30. Мар 2008, 05:52
Нови члан групе

њен један ХП Павиљон забава ПЦ је мутав ..... дугме је један од низа ситних тоуцх сенситиве буттунс изводи преко врху тастатуре и они лит у плаво ...

хвала за све оне који читају ово и толико мрдавеык захвалност за узимање времена да одговорите на мене, али имам само редају проблем! бори се са њом цео дан, ништа, пишите на јавном форуму, а ја га разврстати, типично! Ја сам Сыстем Ресторе и његове све у реду сада, и требало би да има мисао од тај први пре доношења јавно будалу од себе! хехе

хвала свеједно!
Тара
Old 30. Мар 2008, 10:40
Донаторска Група

хехе драго ми је учинио са својим

могли су додгеы модернизирати

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц