![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Им 'трчање на Уиндоуси Видик па Им' не сигуран што имам и кад завршите, али моје се трајно пригушен звук, мој волумен икону у доњем десном делу екрана налази се на мој и ако ми нешто играти са звучним зеленом линијом боунцес и доле онако како би требало направити, али ништа не чујем, мали звучник икону на тастатури ипак показује утишана, њене црвене и има крст симбол поред ње, као да ће то учинити ако ид токарено звука са икону онсцреен, обично уз звук на јер је на мом екрану било би плава. његова је овај пут од јуче, његова је сасвим затворена неколико пута, али на почетни звук икона на екрану се налази на на тастатури, али је утишана. се било ко имати било који идеја како за оно што мај имати се догодило и како га могу решити? много хвала Тара |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| клавијатуре што си добио? она имају на екрану приказ на заправо пансион Како знаш његове утишана на броду? праведан лицемјерје добити око моје главе да абит жао
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| њен један ХП Павиљон забава ПЦ је мутав ..... дугме је један од низа ситних тоуцх сенситиве буттунс изводи преко врху тастатуре и они лит у плаво ... хвала за све оне који читају ово и толико мрдавеык захвалност за узимање времена да одговорите на мене, али имам само редају проблем! бори се са њом цео дан, ништа, пишите на јавном форуму, а ја га разврстати, типично! Ја сам Сыстем Ресторе и његове све у реду сада, и требало би да има мисао од тај први пре доношења јавно будалу од себе! хехе ![]() хвала свеједно! Тара |
|
| |||
| |||
| хехе драго ми је учинио са својим могли су додгеы модернизирати
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |