менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Windows Vista постійної приглушений звук

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 січня 2008, 04:54
Нові члени групи

Default Windows Vista постійної приглушений звук

Привіт
Я що працюють на Windows Vista, і я не впевнений, що Ive робити і коли, але мій звук постійно приглушеною, моя тому ікону в правому нижньому кутку екрану моє, і якщо я граю щось зі звуком "зеленої лінії" мимоволі і вниз як треба робити, але я нічого не чую, маленький значок оратора на клавіатурі, проте показує, приглушено, червоного і хрест символом поруч з ним як він буде робити, якщо ID повернув відключення звуку з іконою на екрані, як правило з звук як і на екрані буде синього кольору.
своїй були так з учорашнього дня, її були закриті повністю кілька разів, але при запуску значок звуку на екрані, але на на клавіатурі відключається.

Хто-небудь є якісь ідеї щодо того, що, можливо, сталося і як вона може бути вирішена?

велике спасибі

Тара
Old 30 січня 2008, 05:39
Донор групи

Клавіатура, що у вас є?

Чи має він на екрані насправді рада

Як ви знаєте його приглушеною на борту? просто ходяче отримати мою голову навколо шкода, що ABIT

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 30 січня 2008, 05:52
Нові члени групи

свої розваги HP Pavilion PC ..... кнопка відключення є одним з набору мало сенсорної buttuns працює у верхній частині клавіатури і Theyre світиться блакитним ...

Thankyou для тих, хто прочитає це і дякувати стільки mrdaveyk за зайняти час, щоб відповісти мені, але тільки Ive відсортовано проблема! боровся з нею цілий день, нічого не писати на громадському форумі, і я відсортувати їх, типовий! Я зробив відновлення системи і зараз все добре, я б подумав про це, перш ніж дурити себе публічну! Хе-хе

Thankyou в будь-якому разі!
Тара
Old 30 січня 2008, 10:40
Донор групи

Hehe рада його зробили з

можна було б dodgey оновлення

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Видалення інформації від жорстких дисків постійно? lcsaeteurn Знімні накопичувачі І ЗМІ 8 16 січня 2009 12:53
Комп'ютерні спить ... назавжди? evilspoon Генеральний обладнання чат 16 9 вересня 2008 17:29
Приглушений запуску? Місто Мультимедіа & кодеки 6 2 червня 2008 13:50
Vista Sound Pack! KanoakaVirus Операційні системи Windows 2 30 травня 2008 20:24
Перейшли на Vista, тепер немає звуку ameyjah Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 16 22 березня 2008 13:24
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.