![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я що працюють на Windows Vista, і я не впевнений, що Ive робити і коли, але мій звук постійно приглушеною, моя тому ікону в правому нижньому кутку екрану моє, і якщо я граю щось зі звуком "зеленої лінії" мимоволі і вниз як треба робити, але я нічого не чую, маленький значок оратора на клавіатурі, проте показує, приглушено, червоного і хрест символом поруч з ним як він буде робити, якщо ID повернув відключення звуку з іконою на екрані, як правило з звук як і на екрані буде синього кольору. своїй були так з учорашнього дня, її були закриті повністю кілька разів, але при запуску значок звуку на екрані, але на на клавіатурі відключається. Хто-небудь є якісь ідеї щодо того, що, можливо, сталося і як вона може бути вирішена? велике спасибі Тара |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Клавіатура, що у вас є? Чи має він на екрані насправді рада Як ви знаєте його приглушеною на борту? просто ходяче отримати мою голову навколо шкода, що ABIT
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| свої розваги HP Pavilion PC ..... кнопка відключення є одним з набору мало сенсорної buttuns працює у верхній частині клавіатури і Theyre світиться блакитним ... Thankyou для тих, хто прочитає це і дякувати стільки mrdaveyk за зайняти час, щоб відповісти мені, але тільки Ive відсортовано проблема! боровся з нею цілий день, нічого не писати на громадському форумі, і я відсортувати їх, типовий! Я зробив відновлення системи і зараз все добре, я б подумав про це, перш ніж дурити себе публічну! Хе-хе ![]() Thankyou в будь-якому разі! Тара |
|
| |||
| |||
| Hehe рада його зробили з можна було б dodgey оновлення
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Видалення інформації від жорстких дисків постійно? | lcsaeteurn | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 16 січня 2009 12:53 |
| Комп'ютерні спить ... назавжди? | evilspoon | Генеральний обладнання чат | 16 | 9 вересня 2008 17:29 |
| Приглушений запуску? | Місто | Мультимедіа & кодеки | 6 | 2 червня 2008 13:50 |
| Vista Sound Pack! | KanoakaVirus | Операційні системи Windows | 2 | 30 травня 2008 20:24 |
| Перейшли на Vista, тепер немає звуку | ameyjah | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 16 | 22 березня 2008 13:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |