![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, имам Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty звукова карта и Creative Labs GigaWorks S750 говорители. Това трябва да бъде една невероятна комбинация, и когато обемът се води надолу, това е. Въпреки това, веднага след като сте намалили обема на половината път, нещата започват да се различават. При възпроизвеждане на музика, има различно количество choppiness (в зависимост от това колко е силен високоговорителите са определени да играят). Звукът не е нарушена, така че това ме обърква. Там наистина не е причина за това да се случи, аз се опитах да разрешите този проблем в много начини (да не се ползват). Въпреки че в моя случай това се отнася дори и без да имат съраунд настройка настройки поддръжка, въпреки че мога да играя силно музика без съраунд звук настройки, преди да го превръща в проблем отново. Всеки, който има някаква идея, защо и какво мога да направя за него? Аз се опитах-късно Windows Vista драйвери за тази карта и инсталирана най-новата версия на конзолата Аудио Криейтив, но все още това е проблем. |
|
| |||
| |||
| Те не са по-големи говорители, че .. това е възможно на вибрации, когато ви се появи, е просто да muchand те не могат да го вземе? |
|
| |||
| |||
| Това не е възможно, то не е ли нещо общо с вибрациите, изглежда, да се случи най-вече, когато някои терени от звуци се възпроизвеждат. Подобно на внезапна щракне от примка барабана или при възпроизвеждане на филм, когато вратата разбила получава / ритна надолу. Също така се случва, когато хората са крещи във филмите. |
|
| |||
| |||
| Ви, че сте свързали в стаята върху съраунд звукова карта, вместо standars звукова карта на дънната платка Може да е глупав въпрос, но тя coud да бъде твой проблем. Ако това е просто ОК след това се опитайте да изтеглите водачи на вашата звукова карта. Искам да кажа на новите драйвери. Можете да ги намерите тук. Софтуер За съжаление вече сте го направили, че част ![]() Инсталирайте ги и виж какво се случва. Освен това имам да кажа, че Xtreme Gamer звук isn't карта наистина най-добрите от най-добрите. Имам звукова карта да. Но аз го използва главно за подобряване на кадъра в секунда в игрите, тъй като аудио процесор в звукова карта процеси на аудио. макар и на интегрирана звукова карта на процесора процеси на звуци. В съраунд комплект е добър BTW. Но дори и ако може да реши проблемите сте изпитва в момента все още няма да получите най-високо качество звук вероятно са били надяват. |
|
| |||
| |||
| Хайде, приятелче, ти наистина мисля, че не е проверил, че се първо? Понеже, както аз инсталиран на звуковата карта, както аз изградена системата, което трябва да знам, който крикове се свържете с звукова карта, а не oboard звук. Освен това, на борда си звук подкрепя 7,1 говорители също. Въпреки това, аз се опитах оригинала драйвери и най-новите драйвери и го прави никаква разлика на проблема. л просто искат да разрешат въпросите, аз съм в момента изпитват. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз не искам да се patronise, но това може да се обясни, ако неправилно крикове говорител са включени в погрешно гнезда? Така че те се опитват да играят на погрешно честотата на това, което им разпространение е способен. |
|
| |||
| |||
| Вече са били проверени, още една от възможностите, аз проверих най-малко три пъти. |
|
| |||
| |||
| Добре, просто премахване .. Уморен съм .. така че аз ще спя на нея и се върна до утре: D |
|
| |||
| |||
| Благодаря! |
|
| |||
| |||
| Имали ли сте достатъчно сън все още? Всяко по-мисли? |