menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

X-Fi Fatal1ty XtremeGamer a Creative Labs GigaWorks S750

Reply

Thread Nástroje
Old 15.prosince 2007, 07:56
Nový člen skupiny

Čau kluci, mám Sound Blaster X-Fi Fatal1ty XtremeGamer Zvuková karta a Creative Labs GigaWorks S750 Reproduktory. To by mělo být neuvěřitelné kombinace, i když objem je veden dolů, to je.

Nicméně, jakmile si zase objemu až půl cesty, věci začnou lišit. Při přehrávání hudby je variabilní částky rozkouskovanost (záleží jen na tom, jak hlasité reproduktory byly stanoveny pro přehrávání). Zvuk není zkreslený, takže to mi plete. Tam opravdu není důvod pro to, jsem se snažil opravit tento problém v mnoha způsoby (bezvýsledně).

I když v mém případě to platí i bez surroundový nastavení nastavení zapnuta, i když jsem hrát hudbu hlasitější bez prostorový zvuk nastavení zapnuta dříve, než se problém znovu.

Každý, kdo má nějakou představu, proč a co můžu dělat?

Jsem se pokusil nejnovější Windows Vista ovladače pro tuto kartu a nainstalovali nejnovější verzi Creative Audio Console to, ale stále to je otázka.
Old 17. prosince 2007, 12:05
Dárce Skupina

Jsou to, že není větší reproduktory .. je to možné, vibrace, když se dáte to je právě to muchand nemohou vzít?
Old 17.prosince 2007, 12:22
Nový člen skupiny

To není možné, to nemá nic společného s vibracemi, zdá se, že se stát, většinou, pokud se některé z hřišť zvuky jsou přehrávány. Podobně jako náhlé nezaklapne z bubínek nebo při přehrávání filmu, kdy se dveře rozbité / kopl dolů.

Také se stává, když jsou lidé křičí na filmy.
Old 18.prosince 2007, 06:29
Člen Skupina

Vaše jisti, že jste připojeni na obklopují nastavit na zvuková místo na standars zvuková na základní desce Možná hloupá otázka, ale coud být váš problém.

Pokud je to jen ok zkuste stáhnout ovladače z vašich zvuková. Mám na mysli nedávné řidičů. Můžete je najít zde. Stáhnout ovladače

Je mi líto, že jste již učinili, že část

Instalace a podívat, co se stane.

Kromě toho mám říct, že Xtreme Gamer zvuková karta isnt opravdu ti nejlepší z nejlepších. Mám zvuková to. Ale hlavně ji plně využít pro lepší snímky za sekund ve hře, protože audio procesor v zvuková zpracovává zvuk. zatímco na integrovanou zvukovou kartu CPU zpracovává zvuky. Tato sada je dobré surroundový btw. Ale i když byste mohli vyřešit problémy jste zažívá teď budete ještě dostat na top kvalitu zvuku jste možná doufali pro.
Old 18.prosince 2007, 08:51
Nový člen skupiny

No tak kámo, si opravdu myslím, že bych měl zkontrolovat, že není v první?

Když jsem instalovány zvukové karty, jak jsem vybudoval systém, který jsem měl vědět, zvedáky připojení k zvuková spíše než oboard zvuk.

Mimochodem, můj palubní zvuk 7.1 podporuje také reproduktory.

Nicméně jsem se pokusil původní ovladače a nejnovější ovladače a to se bez rozdílu na problém.

l chtějí vyřešit problémy jsem v současné době zažívá.
Old 18.prosince 2007, 10:04
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Oimi View Post
To není možné, to nemá nic společného s vibracemi, zdá se, že se stát, většinou, pokud se některé z hřišť zvuky jsou přehrávány. Podobně jako náhlé nezaklapne z bubínek nebo při přehrávání filmu, kdy se dveře rozbité / kopl dolů.

Také se stává, když jsou lidé křičí na filmy.

I neznamenají patronise na vás, ale to by mohlo být vysvětleno, je-li špatný řečník zdviháky jsou špatně zapojen do zásuvky? Tak si zkouším hrát špatné frekvence na to, co jejich rozsah je schopen.
Old 18.prosince 2007, 13:27
Nový člen skupiny

Již bylo zkontrolováno, další z možností, já kontroluje nejméně třikrát.
Old 18.prosince 2007, 13:29
Dárce Skupina

Ok, jen odstranění .. Jsem unavená .. tak jsem si na to vyspat, a vrať se na vás zítra: D
Old 18. prosince 2007, 14:11
Nový člen skupiny

Děkujeme vám!
Old 29 leden 2008, 17:31
Nový člen skupiny

Už jste měli dostatek spánku ještě? Jakékoliv další myšlení?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.