μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

X-Fi Fatal1ty XtremeGamer και Creative Labs GigaWorks S750

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Δεκεμβρίου 2007, 07:56
Νέο Μέλος Ομάδα

Default X-Fi Fatal1ty XtremeGamer και Creative Labs GigaWorks S750

Γεια σου ρε παιδιά, έχω μια κάρτα ήχου Sound Blaster X-Fi Fatal1ty XtremeGamer και κάρτα ήχου Creative Labs GigaWorks S750 Ομιλητές. Αυτό θα πρέπει να είναι ένα απίστευτο συνδυασμό, και όταν ο όγκος διατηρείται κάτω, αυτό είναι.

Ωστόσο, από τη στιγμή που θα ενεργοποιήσετε το μισό του όγκου τρόπο, τα πράγματα αρχίζουν να διαφέρουν. Κατά την αναπαραγωγή μουσικής, υπάρχει ένα μεταβλητό ποσό της choppiness (ανάλογα με το πόσο δυνατά τα ηχεία έχουν ρυθμιστεί για να παίξει). Ο ήχος δεν στρεβλώνεται ο ανταγωνισμός, και έτσι αυτή συγχέει μου. Από αυτή δεν υπάρχει λόγος για να συμβεί αυτό, προσπάθησα να διορθώσετε αυτό το ζήτημα σε πολυάριθμες τρόπους (για να μην χρησιμοποιήσει).

Αν και στη δική μου περίπτωση αυτό ισχύει έστω και αν δεν έχουν την ρύθμιση surround ρυθμίσεις ενεργοποιημένη, αν και μπορεί να παίξει μουσική πιο δυνατά, χωρίς ήχο surround ρυθμίσεις ενεργοποιημένη πριν να γίνει και πάλι πρόβλημα.

Όποιος έχει κάποια ιδέα για ποιο λόγο και τι μπορώ να κάνω γι 'αυτό;

Έχω δοκιμάσει τις τελευταίες Windows Vista οδηγοί για αυτή την κάρτα και εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του Δημιουργικού της Audio Console, αλλά αυτό είναι ένα θέμα.
Old 17, Δεκ. 2007, 12:05
Ομάδα Δωρητών

Δεν πρόκειται για το μεγαλύτερο ομιλητές .. Είναι δυνατόν οι κραδασμοί κατά τη σειρά της θα είναι μόνο μέχρι να muchand δεν δύνανται να λαμβάνουν αυτό;
Old 17 Δεκεμβρίου του 2007, 12:22
Νέο Μέλος Ομάδα

Αυτό δεν είναι δυνατόν, δεν έχει τίποτα να κάνει με τις δονήσεις, φαίνεται να συμβεί κυρίως όταν ορισμένα γήπεδα των ήχων παίζονται. Όπως ξαφνική ασφαλίσει από μια παγίδα βαρέλι ή κατά την αναπαραγωγή μιας ταινίας, όταν παίρνει μια πόρτα θρυμματιστούν / κλώτσησε κάτω.

Επίσης, συμβαίνει όταν οι άνθρωποι είναι ουρλιάζοντας σε ταινίες.
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 06:29
Μέλος Ομάδα

Ο σίγουρος ότι έχετε συνδέσει το περιβάλλουν που στην κάρτας ήχου αντί του standars κάρτας ήχου στη μητρική πλακέτα Θα μπορούσε να είναι μια ανόητη ερώτηση, αλλά coud είναι το πρόβλημά σας.

Αν αυτό είναι μόνο το ok στη συνέχεια προσπαθήστε να κατεβάσετε τα προγράμματα οδήγησης της κάρτας ήχου σας. Εννοώ τα τελευταία προγράμματα οδήγησης. Μπορείτε να τους βρείτε εδώ. Κατεβάστε οδηγούς

Λυπούμαστε που έχετε ήδη κάνει αυτό το μέρος

Εγκαταστήστε τους και να εξετάσουμε τι θα συμβεί.

Εκτός από αυτό έχω να πω ότι η κάρτα ήχου Xtreme gamer isn't πραγματικά ο καλύτερος. Πήρα την κάρτας ήχου για να. Αλλά κυρίως το χρησιμοποιούν για τη βελτίωση της καρέ ανά δευτερόλεπτο, δεδομένου ότι τα παιχνίδια σε επεξεργαστή ήχου σε διεργασίες της κάρτας ήχου ήχου. ενώ σε μια ολοκληρωμένη κάρτα ήχου της cpu διαδικασίες τους ήχους. Το καλό είναι που περιβάλλουν BTW. Αλλά ακόμα και αν μπορεί να λύσει τα ζητήματα είστε βιώνει τώρα θα εξακολουθούν να μην έχουν την κορυφαία ποιότητα ήχου θα ήταν ενδεχομένως ελπίζει.
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 08:51
Νέο Μέλος Ομάδα

Έλα φίλε, πραγματικά πιστεύω ότι δεν είχε ελεγχθεί το γεγονός ότι από πρώτα;

Βλέποντας όπως έχω εγκαταστήσει την κάρτα ήχου, όπως το ενσωματωμένο σύστημα, θα πρέπει να γνωρίζουν που συνδέεστε με τις υποδοχές κάρτας ήχου και όχι oboard ήχο.

Εξάλλου, επί του σκάφους, ήχου μου υποστηρίζει 7,1 ομιλητές επίσης.

Ωστόσο, έχω δοκιμάσει την αρχική τους οδηγούς και τα τελευταία προγράμματα οδήγησης και δεν είχε καμία διαφορά με το πρόβλημα.

l απλά θέλουν να επιλύσουν τα θέματα που είμαι σήμερα.
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 10:04
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Oimi View Post
Αυτό δεν είναι δυνατόν, δεν έχει τίποτα να κάνει με τις δονήσεις, φαίνεται να συμβεί κυρίως όταν ορισμένα γήπεδα των ήχων παίζονται. Όπως ξαφνική ασφαλίσει από μια παγίδα βαρέλι ή κατά την αναπαραγωγή μιας ταινίας, όταν παίρνει μια πόρτα θρυμματιστούν / κλώτσησε κάτω.

Επίσης, συμβαίνει όταν οι άνθρωποι είναι ουρλιάζοντας σε ταινίες.

Δεν εννοώ να patronise σας, αλλά αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί αν είναι λάθος ομιλητή ανυψωτήρες συνδεθεί σε λάθος πρίζες; Έτσι, από όπου και αν προσπαθεί να παίξει το λάθος συχνότητα σε ποιο εύρος τους είναι ικανά.
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 13:27
Νέο Μέλος Ομάδα

Ήδη, έχουν ελεγχθεί, ακόμη μία από τις δυνατότητες που θα ελέγχεται τουλάχιστον τρεις φορές.
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 13:29
Ομάδα Δωρητών

Ok, μόλις εξάλειψη .. Είμαι κουρασμένος .. έτσι θα κοιμηθεί πάνω του και να έρθουν σε επαφή μαζί σας αύριο: D
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 14:11
Νέο Μέλος Ομάδα

Σε ευχαριστώ!
Old 29 Ιανουαρίου 2008, 17:31
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχετε βαρεθεί ύπνο ακόμα; Κάθε περισσότερες σκέψεις;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Creative XtremeGamer στάσεις εργασίας ασύρματο δίκτυο ράβδος Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 2 4η Ιουν 2009 15:13
Creative 5.1 - 2 από 5 Ομιλητές εργασίας ... dmdougie Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 5 18 Μαρ 2009 17:52
Creative Zen Docking θέμα katana Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 6 15 Νοε 2008 18:22
Πρότυπο Εποχούμενες Audio ή Creative Labs Audigy SE; Compasky Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 3 16 Ιαν 2008 21:56
Δυσκολία δημιουργικές ιστοσελίδες; skinnyman9000 Web Design, Hosting & SEO 9 25 Νοε 2007 13:37
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.