![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej dečki, imam Sound Blaster X-Fi Fatal1ty XtremeGamer Sound Card i Creative Labs GigaWorks S750 zvučnici. Ovo bi trebalo biti nevjerojatno kombinaciju, i kada se čuva volumen dolje, tako je. Međutim, čim skretanje glasnoće se na pola puta, stvari počinju razlikovati. Kad svira glazba, ima varijabilni iznos choppiness (ovisno o tome koliko su glasni zvučnici su osnovane za reprodukciju). Zvuk nije iskrivljena, tako da zbunjuje me. Tu stvarno nema razloga za to da se desi, ja sam pokušao to škripac ovaj problem u brojnim putovima (da ne iskoristiti). Iako su u mom slučaju ovo vrijedi čak i bez potrebe za postavljanje postavki opkoljavati omoguæi, iako ne mogu slušati glazbu bez glasnije surround zvuk omogućen postavke prije nego što postane problem opet. Bilo tko imati bilo koji ideja zašto i što mogu učiniti u vezi nje? Pokušao sam najnoviji Windows Vista drivere za ovu karticu i instalirali najnoviju verziju Creative's Audio konzolu, no još uvijek je to pitanje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oni koji ne veće zvučnike .. Moguće je vibracija kad ga se samo da je muchand ne mogu uzeti to?
| |||
| |||
| To nije moguće, nije dobio ništa za napraviti sa vibracijama, čini se da se događa uglavnom kad određenim parcelama zvukova igraju. Poput nagle snaps iz zamka bubanj ili kada igrate film, kad se vrata dobiva pijan / šutirali prema dolje. Također se događa kad ljudi se vrištanje u filmovima. |
|
| |||
| |||
| Vaš jeste li spojeni na surround postaviti na zvučnu umjesto na kriterijima zvučnu na matičnoj ploči Možda je glupo pitanje ali coud biti vaš problem. Ako se to je samo ok zatim pokušajte skinuti drivere Vašeg zvučnu. Mislim nedavnog vozača. Možete ih pronaći ovdje. Download drivera Žao nam je da ste već učinili taj dio ![]() Instalirajte ih i gledati što se događa. Osim toga imam za reći da Xtreme Gamer zvučna kartica nije zaista najbolji od najboljih. Dobio sam na zvučnu. Ali ja se uglavnom koriste za poboljšanu okvira po sekundi u igrama jer je audio procesor u zvučnu procesa audio. dok se na integriranom zvučna kartica CPU obrađuje zvukove. The surround set je dobra btw. Ali čak i ako možda riješiti probleme ste doživljava odmah ćete i dalje ne dobijete vrh kvalitetu zvuka koju su eventualno za nadala. |
|
| |||
| |||
| Hajde prijatelj, vi stvarno mislite da mi nije označeno da se prvi? Kako sam instalirate zvučnu karticu kao što sam sagradio sustava, ja bi trebao znati što dizalice spojiti na zvučnu nego oboard zvuk. Osim toga, moja onboard zvuk također podržava 7,1 govornici. Međutim, Pokušao sam originalne drivere i najnovije drivere i to je bez razlike na problem. l pravedan ištanje da biste riješili probleme sam trenutno doživljavamo. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ne mislim da ti patronise, ali to bi moglo biti objašnjeno ako krivo zvučnik dizalice su priključen na krivu utičnice? Tako su pokušavate reproducirati krivu frekvenciju na to što njihov domet je sposoban. |
|
| |||
| |||
| Već provjeren, još jedna od mogućnosti da provjeravaju najmanje tri puta. |
|
| |||
| |||
| Ok, samo eliminacija .. Ja sam umorna .. pa ću spavati na njega i vratiti se vama sutra: D |
|
| |||
| |||
| Hvala! |
|
| |||
| |||
| Jeste li imali ispavati yet? Bilo koja više misli? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Creative XtremeGamer prestaje radni bežične mreže | štap | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 4. lipnja 2009 15:13 |
| Creative 5.1 - 2 od 5 radnih zvučnici ... | dmdougie | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 5 | 18. ožujak 2009 17:52 |
| Stvaralački Zen docking tema | Katana | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 15. studeni 2008 18:22 |
| Standard ili Onboard Audio Creative Labs Audigy SE? | Compasky | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 16 siječanj 2008 21:56 |
| Težina kreativnih web stranice? | skinnyman9000 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 9 | 25. studeni 2007 13:37 |
| Thread Tools | |
| |