kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

X-Fi Fatal1ty XtremeGamer és a Creative Labs GigaWorks S750

Reply

Téma eszközök
Old December 15, 2007, 07:56
Új tag Csoport

Default X-Fi Fatal1ty XtremeGamer és a Creative Labs GigaWorks S750

Hé fiúk, van egy Sound Blaster X-Fi Fatal1ty XtremeGamer hangkártya és a Creative Labs GigaWorks S750 Felszólaltak. Ez egy hihetetlen elegye, és, ha a hangerő vezetik le, ez az.

Azonban, amint bekapcsolja a hangerõnövelõ félúton, a dolgok elkezdenek különböznek. Amikor zenélés van egy változó összegű choppiness (attól függően, hogy milyen hangos a hangszórók volna meg, hogy játsszon). A hang nem torzul, ez zavarja meg. Itt tényleg semmi nem indokolja, hogy ez megtörténjen, megpróbáltam rögzíteni ezt a kérdést számos módon (mindhiába).

Bár az én esetemben ez érvényes akkor is, anélkül, hogy a surround beállításokat a beállítás engedélyezve van, még akkor is, ha tudok zenét hangosabban nélküli surround hangzás beállítás engedélyezve előtt válik a probléma újra.

Bárki, bármilyen ötletet, hogy miért, és mit tudok tenni?

Megpróbáltam a legújabb Windows Vista meghajtókat a kártya és telepíteni a legújabb verzióját a Creative Audio konzol, de ez egy olyan kérdés.
Old December 17 2007, 12:05
Donor Group

Ezek nem a nagyobb hangszórók .. ez lehetséges, a rezgés, ha viszont azt is csak a muchand nem veszi meg?

My System: FordyPC

Processzor (ok):
Q6600 négymagos Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Alaplap:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memória:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafikus kártya (k):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optikai meghajtó (k):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / tápegység:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Gigabit LAN, FireWire és WG111v2
Monitor (ok):
2 x Acer P193WAd
Operációs rendszer (ek):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old December 17, 2007, 12:22
Új tag Csoport

Ez nem lehetséges, akkor nem kapott semmit csinálni a rezgések, úgy tűnik, hogy megtörténhet, ha bizonyos sátorhelyeket többnyire a hangokat játszottak. Mintha hirtelen bekattan a csapda dob, vagy ha játszik egy filmben, amikor egy ajtó kap összetört / rugdostak le.

Is történik, amikor az emberek sikítva filmben.
Old December 18, 2007, 06:29
Csoport tagja

Ön biztos benne, már csatlakoztattam a surround meg rá a hangkártya helyett a SZABVÁNYOK hangkártya az alaplapon Lehet egy hülye kérdés, de coud lesz a probléma.

Ha ez csak az OK gombra, majd próbálja meg letölteni a járművezetők meg Hangkártya. Mármint a legutóbbi vezetők. Megtalálhatja őket ide. Illesztőprogramok letöltése

Sajnálom, amit már az a része,

Telepítés és látod, mi történik.

Eltekintve attól, hogy én mondom, hogy az Xtreme gamer hangkártya isnt tényleg a legjobb. Megvan az a hangkártya. De főleg annak a továbbfejlesztett képkocka / másodperc játékokat, mert az audio processzor a hangkártya folyamatok a hang. míg az integrált hangkártya a CPU folyamatok a hangokat. A surround meg jó btw. De még ha meg is oldják meg a problémákat tapasztalsz te most akkor még mindig nem kap a top hangminőséget amit esetleg remélve.
Old December 18, 2007, 08:51
Új tag Csoport

Gyerünk haver, te igazán hiszem, hogy nem ellenőrizte, hogy az első?

Látván, ahogy a telepített hangkártya, ahogy épül a rendszer, azt kell tudni, hogy melyikük kocsiemelők csatlakozzunk a hangkártya helyett oboard hangot.

Különben is, a fedélzeti hang támogatja 7,1 hangszórók is.

Mindazonáltal, megpróbáltam az eredeti vezetők és a legfrissebb illesztőprogramok és nem tett különbséget a problémára.

l csak szeretnék megoldani a problémákat vagyok jelenleg.
Old December 18, 2007, 10:04
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Oimi View Post
Ez nem lehetséges, akkor nem kapott semmit csinálni a rezgések, úgy tűnik, hogy megtörténhet, ha bizonyos sátorhelyeket többnyire a hangokat játszottak. Mintha hirtelen bekattan a csapda dob, vagy ha játszik egy filmben, amikor egy ajtó kap összetört / rugdostak le.

Is történik, amikor az emberek sikítva filmben.

Én nem értem, hogy patronise meg, de ez azzal magyarázható, ha baj van hangszóró kocsiemelők csatlakoztatva rossz sockets? Szóval Megpróbálnak játszanak a rossz, hogy mi a frekvencia tartományban képes.
Old December 18, 2007, 13:27
Új tag Csoport

Már nem ellenőrzik, még egy a lehetőségek Megnéztem, legalább háromszor.
Old December 18, 2007, 13:29
Donor Group

Ok, csak megszüntetéséhez .. Fáradt vagyok .. Én úgy alszom, és jöjjön vissza holnap neked: D
Old December 18 2007, 14:11
Új tag Csoport

Köszönöm!
Old Január 29, 2008, 17:31
Új tag Csoport

Van még elég még aludni? Több gondolat?
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.