![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk, van egy Sound Blaster X-Fi Fatal1ty XtremeGamer hangkártya és a Creative Labs GigaWorks S750 Felszólaltak. Ez egy hihetetlen elegye, és, ha a hangerő vezetik le, ez az. Azonban, amint bekapcsolja a hangerõnövelõ félúton, a dolgok elkezdenek különböznek. Amikor zenélés van egy változó összegű choppiness (attól függően, hogy milyen hangos a hangszórók volna meg, hogy játsszon). A hang nem torzul, ez zavarja meg. Itt tényleg semmi nem indokolja, hogy ez megtörténjen, megpróbáltam rögzíteni ezt a kérdést számos módon (mindhiába). Bár az én esetemben ez érvényes akkor is, anélkül, hogy a surround beállításokat a beállítás engedélyezve van, még akkor is, ha tudok zenét hangosabban nélküli surround hangzás beállítás engedélyezve előtt válik a probléma újra. Bárki, bármilyen ötletet, hogy miért, és mit tudok tenni? Megpróbáltam a legújabb Windows Vista meghajtókat a kártya és telepíteni a legújabb verzióját a Creative Audio konzol, de ez egy olyan kérdés. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezek nem a nagyobb hangszórók .. ez lehetséges, a rezgés, ha viszont azt is csak a muchand nem veszi meg?
| |||
| |||
| Ez nem lehetséges, akkor nem kapott semmit csinálni a rezgések, úgy tűnik, hogy megtörténhet, ha bizonyos sátorhelyeket többnyire a hangokat játszottak. Mintha hirtelen bekattan a csapda dob, vagy ha játszik egy filmben, amikor egy ajtó kap összetört / rugdostak le. Is történik, amikor az emberek sikítva filmben. |
|
| |||
| |||
| Ön biztos benne, már csatlakoztattam a surround meg rá a hangkártya helyett a SZABVÁNYOK hangkártya az alaplapon Lehet egy hülye kérdés, de coud lesz a probléma. Ha ez csak az OK gombra, majd próbálja meg letölteni a járművezetők meg Hangkártya. Mármint a legutóbbi vezetők. Megtalálhatja őket ide. Illesztőprogramok letöltése Sajnálom, amit már az a része, ![]() Telepítés és látod, mi történik. Eltekintve attól, hogy én mondom, hogy az Xtreme gamer hangkártya isnt tényleg a legjobb. Megvan az a hangkártya. De főleg annak a továbbfejlesztett képkocka / másodperc játékokat, mert az audio processzor a hangkártya folyamatok a hang. míg az integrált hangkártya a CPU folyamatok a hangokat. A surround meg jó btw. De még ha meg is oldják meg a problémákat tapasztalsz te most akkor még mindig nem kap a top hangminőséget amit esetleg remélve. |
|
| |||
| |||
| Gyerünk haver, te igazán hiszem, hogy nem ellenőrizte, hogy az első? Látván, ahogy a telepített hangkártya, ahogy épül a rendszer, azt kell tudni, hogy melyikük kocsiemelők csatlakozzunk a hangkártya helyett oboard hangot. Különben is, a fedélzeti hang támogatja 7,1 hangszórók is. Mindazonáltal, megpróbáltam az eredeti vezetők és a legfrissebb illesztőprogramok és nem tett különbséget a problémára. l csak szeretnék megoldani a problémákat vagyok jelenleg. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Én nem értem, hogy patronise meg, de ez azzal magyarázható, ha baj van hangszóró kocsiemelők csatlakoztatva rossz sockets? Szóval Megpróbálnak játszanak a rossz, hogy mi a frekvencia tartományban képes. |
|
| |||
| |||
| Már nem ellenőrzik, még egy a lehetőségek Megnéztem, legalább háromszor. |
|
| |||
| |||
| Ok, csak megszüntetéséhez .. Fáradt vagyok .. Én úgy alszom, és jöjjön vissza holnap neked: D |
|
| |||
| |||
| Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Van még elég még aludni? Több gondolat? |