פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

X-Fi Fatal1ty XtremeGamer ו Creative Labs GigaWorks S750

Reply

שרשרת כלים
Old 15 דצמבר 2007, 07:56
קבוצת חברות חדשות

היי חבר 'ה, יש לי קול Blaster X-Fi Fatal1ty XtremeGamer כרטיס קול ו-Creative Labs GigaWorks S750 דוברים. זה אמור להיות שילוב מדהים, וכאשר את נפח נשמרת למטה, זה הוא.

עם זאת, ברגע שאתה להפוך את אמצעי האחסון של חצי דרך, הדברים מתחילים שונה. כאשר נגינה, ישנו סכום של choppiness משתנה (תלוי רק כמה חזק הדוברים הוגדרו לשחק). הצליל הוא לא מסורס, אז זה confuses אותי. הנה הוא ממש לא סיבה שזה יקרה, ניסיתי לתקן את הבעיה במספר דרכים (ללא הועיל).

אמנם במקרה שלי זה חל גם מבלי להקיף את קביעת ההגדרות מופעלות, למרות שאני יכול לשחק יותר חזק מוזיקה ללא קול להקיף את הגדרות לפני שהיא מופעלת הופך בעיה שוב.

כל אדם יש לך מושג למה ומה אני יכול לעשות לגבי זה?

ניסיתי את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר של Windows Vista עבור הכרטיס והתקנת את הגירסה העדכנית של קונסולת אודיו של יצירתיות, אבל זה עדיין בעיה.
Old 17 דצמבר 2007, 12:05
קבוצת תורמים

הם לא כל כך גדול דוברי .. ניתן את רטט כאשר היא להפוך את זה רק כדי muchand הם לא יכולים לקחת את זה?
Old 17 דצמבר 2007, 12:22
קבוצת חברות חדשות

זה לא אפשרי, זה לא חייב לעשות משהו עם vibrations, נראה לקרות בעיקר כאשר pitches מסוימים של צלילים הם שיחקו. כמו פתאומי snaps מתוך פח תוף או כאשר שיחק בסרט, כאשר הדלת מקבלת שברו / בעט למטה.

כמו כן קורה כאשר אנשים צועקים על סרטים.
Old 18 דצמבר 2007, 06:29
חבר קבוצת

את בטוח שאתה מחובר כבר בחר את הקף על גבי soundcard במקום את standars soundcard על לוח האם יכול להיות שאלה טיפשית אבל זה coud להיות בעיה.

אם זה בסדר אז רק מנסה להוריד את מנהלי ההתקנים של Soundcard שלך. אני מתכוון האחרונה הנהגים. אתה יכול למצוא אותם כאן. הורד נהגים

סליחה אתה כבר עשית את החלק הזה

התקן אותם תראה מה קורה.

חוץ מזה, אני חייב לומר כי Xtreme gamer כרטיס הקול isn't באמת את המיטב של הטובים ביותר. יש לי את soundcard ל. אבל אני משתמש בו בעיקר לשיפור מסגרות לכל שניות במשחקים מאז אודיו המעבד של תהליכים soundcard השמע. בעוד על כרטיס קול משולב של תהליכים CPU הצלילים. בחר להקיף את זה טוב btw. אבל גם אם תוכל לפתור את הבעיות שאתה חווה עכשיו אתה עדיין לא מקבל את הדף איכות סאונד היית אולי מקווים ל.
Old 18 דצמבר 2007, 08:51
קבוצת חברות חדשות

קדימה חבר, אתה באמת חושב שיש לי לא בדקו את זה קודם?

כפי שאני רואה את כרטיס הקול מותקן גם בנה את המערכת, אני אמור לדעת אילו jacks להתחבר soundcard ולא oboard קולות.

חוץ מזה, את הקול המשולב ללא פעיל תומך גם 7.1 רמקולים.

עם זאת, ניסיתי את מנהלי ההתקנים המקוריים ואת מנהלי ההתקן העדכניים ביותר, וזה לא משנה עד שנעשה את הבעיה.

אני רק רוצה לפתור את הבעיות שאני חווה כרגע.
Old 18 דצמבר 2007, 10:04
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Oimi View Post
זה לא אפשרי, זה לא חייב לעשות משהו עם vibrations, נראה לקרות בעיקר כאשר pitches מסוימים של צלילים הם שיחקו. כמו פתאומי snaps מתוך פח תוף או כאשר שיחק בסרט, כאשר הדלת מקבלת שברו / בעט למטה.

כמו כן קורה כאשר אנשים צועקים על סרטים.

אני לא מתכוון patronise אותך אבל זה יכול להתפרש לא נכון, אם הם דוברי jacks פקוק לתוך Sockets טועה? אז הם מנסים להפעיל את מה לא בסדר תדירות את טווח מסוגל.
Old 18 דצמבר 2007, 13:27
קבוצת חברות חדשות

כבר בדקו, בעוד של אפשרויות בדקתי לפחות שלוש פעמים.
Old 18 דצמבר 2007, 13:29
קבוצת תורמים

בסדר, רק חיסול .. אני עייף .. אז אני יהיה לשקול שוב ולחזור אליך מחר: D
Old 18 דצמבר 2007, 14:11
קבוצת חברות חדשות

תודה!
Old 29 ינואר 2008, 17:31
קבוצת חברות חדשות

האם היו מספיק לישון עדיין? יש עוד מחשבות?
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.