mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

X-Fi Fatal1ty XtremeGamer ir Creative Labs GigaWorks S750

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 15, 2007, 07:56
Naujas Narys

Default X-Fi Fatal1ty XtremeGamer ir Creative Labs GigaWorks S750

Hey guys, I have a Sound Blaster X-Fi Fatal1ty XtremeGamer Sound Card Creative Labs GigaWorks S750 Speakers. Tai turėtų būti puiki kombinacija, ir jei skaičius yra laikomi žemyn, ji yra.

Tačiau, kai tik įjungsite iki pusę tūrio, kas pradeda skirtis. Kai groja muzika, yra kintamasis dydis choppiness (priklausomai nuo to, kaip tik garsiai garsiakalbiai buvo nustatyti Play). Garsas nebūtų iškreipta, kad šis painioja mane. Čia tikrai ne dėl šios priežasties taip atsitiktų, aš bandė išspręsti šią problemą daug būdų (be jokios naudos).

Nors mano atveju tai taikoma net ir neturint supa nustatymo parametrai įjungta, nors galiu klausytis muzikos garsiau be erdvinio garso nustatymus įjungti, kol ji tampa problema dar kartą.

Kiekvienas turite idėją, kodėl ir ką aš galiu padaryti?

Aš išbandžiau naujausią "Windows Vista tvarkyklės šiam kortelę ir įdiegti naujausią versiją" Creative "garso konsolės, bet vis tiek tai yra problema.
Old Gruodis 17, 2007, 12:05
Donorų grupės

Jie ne tai, kad didesnių garsiakalbių .. It's possible vibracija įjungus jį yra tik muchand jie negali pasiimti?

Mano sistema: FordyPC

Procesorius (-iai):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM atmintis:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (-ai):
PNY nVidia GeForce 9.400 GT 512MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III ir Earthwatts 500W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitorius (-ai):
2 x Acer P193WAd
Operacinė sistema (-os):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Gruodis 17, 2007, 12:22
Naujas Narys

Tai neįmanoma, jis ne turiu ką veikti vibracijos, atrodo, kad taip atsitiktų, daugiausia, kai tam aikštelės garsų žaidžiamos. Kaip staiga Snaps iš snare drum, arba kai žaidimo filmas, kai pasireiškia durų sutriuškino / spardė žemyn.

Taip pat atsitinka, kai žmonės šaukia filmuose.
Old Gruodis 18, 2007, 06:29
Narys

Jūsų tikrai esate susijęs supa nustatytas ant vietoj standars soundcard į Portatiles soundcard Gali būti kvailas klausimas, bet jis coud būti jūsų problema.

Jei tai tik ok tada bandys atsisiųsti jūsų Garso plokštė tvarkykles. Aš tai pastaruoju metu vairuotojai. Su jais galite susipažinti čia. Atsisiųsti tvarkykles

Atsiprašau jau padaryta, kad dalis

Įdiegti juos ir žiūrėti, kas vyksta.

Neskaitant, kad aš turiu pasakyti, kad Xtreme Gamer garso plokštė forget tikrai geriausias iš geriausių. Aš į soundcard. Bet aš dažniausiai ją naudoti patobulintas kadrų / sek žaidimus, nes garso procesoriaus soundcard procesų garso. o dėl integruotos garso plokštės CPU procesų garsų. Surround rinkinys gera BTW. Bet net jei būtų išspręsti klausimai, kurie jums iškilo dabar jūs vis dar negavote viršų garso kokybę jums galbūt buvo tikėtis.
Old Gruodis 18, 2007, 08:51
Naujas Narys

Come on buddy, tikrai manau nebuvo patikrintos, kad iš pirmojo?

Matant kaip aš įdiegta garso korta kaip aš pastatė sistemos, norėčiau žinoti, kokie kėlikliai prisijungti prie soundcard, o ne oboard garso.

Be to, mano laive garso palaiko 7,1 Kalbėjo taip pat.

Tačiau aš stengiausi originalus vairuotojai ir naujausias tvarkykles ir nėra jokio skirtumo, į problemą.

l just wanna išspręsti klausimus, aš šiuo metu išgyvena.
Old Gruodis 18, 2007, 10:04
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Oimi View Post
Tai neįmanoma, jis ne turiu ką veikti vibracijos, atrodo, kad taip atsitiktų, daugiausia, kai tam aikštelės garsų žaidžiamos. Kaip staiga Snaps iš snare drum, arba kai žaidimo filmas, kai pasireiškia durų sutriuškino / spardė žemyn.

Taip pat atsitinka, kai žmonės šaukia filmuose.

I don't mean to patronise jums, bet tai galėtų būti paaiškinta, jei neteisingai garsiakalbis kėlikliai yra prijungtas prie klaidingą rozetės? Taigi jie bando vaidinti klaidingą dažnį, kas jų spektras yra pajėgi.
Old Gruodis 18, 2007, 13:27
Naujas Narys

Jau patikrinta, dar vienas galimybes aš tikrinamas ne rečiau kaip tris kartus.
Old Gruodis 18, 2007, 13:29
Donorų grupės

Gerai, tiesiog panaikinti .. Aš pavargau .. eisiu miegoti ant jo ir grįžti į rytojaus: D
Old Gruodis 18, 2007, 14:11
Naujas Narys

Ačiū!
Old Sausis 29, 2008, 17:31
Naujas Narys

Ar turėjote pakankamai miegoti dar? Bet daugiau minčių?
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.