![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, I have a Sound Blaster X-Fi Fatal1ty XtremeGamer Sound Card Creative Labs GigaWorks S750 Speakers. Tai turėtų būti puiki kombinacija, ir jei skaičius yra laikomi žemyn, ji yra. Tačiau, kai tik įjungsite iki pusę tūrio, kas pradeda skirtis. Kai groja muzika, yra kintamasis dydis choppiness (priklausomai nuo to, kaip tik garsiai garsiakalbiai buvo nustatyti Play). Garsas nebūtų iškreipta, kad šis painioja mane. Čia tikrai ne dėl šios priežasties taip atsitiktų, aš bandė išspręsti šią problemą daug būdų (be jokios naudos). Nors mano atveju tai taikoma net ir neturint supa nustatymo parametrai įjungta, nors galiu klausytis muzikos garsiau be erdvinio garso nustatymus įjungti, kol ji tampa problema dar kartą. Kiekvienas turite idėją, kodėl ir ką aš galiu padaryti? Aš išbandžiau naujausią "Windows Vista tvarkyklės šiam kortelę ir įdiegti naujausią versiją" Creative "garso konsolės, bet vis tiek tai yra problema. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jie ne tai, kad didesnių garsiakalbių .. It's possible vibracija įjungus jį yra tik muchand jie negali pasiimti?
| |||
| |||
| Tai neįmanoma, jis ne turiu ką veikti vibracijos, atrodo, kad taip atsitiktų, daugiausia, kai tam aikštelės garsų žaidžiamos. Kaip staiga Snaps iš snare drum, arba kai žaidimo filmas, kai pasireiškia durų sutriuškino / spardė žemyn. Taip pat atsitinka, kai žmonės šaukia filmuose. |
|
| |||
| |||
| Jūsų tikrai esate susijęs supa nustatytas ant vietoj standars soundcard į Portatiles soundcard Gali būti kvailas klausimas, bet jis coud būti jūsų problema. Jei tai tik ok tada bandys atsisiųsti jūsų Garso plokštė tvarkykles. Aš tai pastaruoju metu vairuotojai. Su jais galite susipažinti čia. Atsisiųsti tvarkykles Atsiprašau jau padaryta, kad dalis ![]() Įdiegti juos ir žiūrėti, kas vyksta. Neskaitant, kad aš turiu pasakyti, kad Xtreme Gamer garso plokštė forget tikrai geriausias iš geriausių. Aš į soundcard. Bet aš dažniausiai ją naudoti patobulintas kadrų / sek žaidimus, nes garso procesoriaus soundcard procesų garso. o dėl integruotos garso plokštės CPU procesų garsų. Surround rinkinys gera BTW. Bet net jei būtų išspręsti klausimai, kurie jums iškilo dabar jūs vis dar negavote viršų garso kokybę jums galbūt buvo tikėtis. |
|
| |||
| |||
| Come on buddy, tikrai manau nebuvo patikrintos, kad iš pirmojo? Matant kaip aš įdiegta garso korta kaip aš pastatė sistemos, norėčiau žinoti, kokie kėlikliai prisijungti prie soundcard, o ne oboard garso. Be to, mano laive garso palaiko 7,1 Kalbėjo taip pat. Tačiau aš stengiausi originalus vairuotojai ir naujausias tvarkykles ir nėra jokio skirtumo, į problemą. l just wanna išspręsti klausimus, aš šiuo metu išgyvena. |
|
| |||
| |||
| Citata:
I don't mean to patronise jums, bet tai galėtų būti paaiškinta, jei neteisingai garsiakalbis kėlikliai yra prijungtas prie klaidingą rozetės? Taigi jie bando vaidinti klaidingą dažnį, kas jų spektras yra pajėgi. |
|
| |||
| |||
| Jau patikrinta, dar vienas galimybes aš tikrinamas ne rečiau kaip tris kartus. |
|
| |||
| |||
| Gerai, tiesiog panaikinti .. Aš pavargau .. eisiu miegoti ant jo ir grįžti į rytojaus: D |
|
| |||
| |||
| Ačiū! |
|
| |||
| |||
| Ar turėjote pakankamai miegoti dar? Bet daugiau minčių? |