mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

X-Fi Fatal1ty XtremeGamer un Creative Labs GigaWorks S750

Reply

Thread Tools
Old Decembris 15, 2007, 07:56
New Member Group

Hey guys, man ir Sound Blaster X-Fi Fatal1ty XtremeGamer Sound Card Creative Labs GigaWorks S750 Skaļruņi. Tas būtu neticami kombinācija, un, ja tilpums ir tur uz leju, tas ir.

Tomēr, tiklīdz esat savukārt tilpumu līdz pusei, lietas sāk atšķirties. Mūzikas atskaņošanas laikā, ir mainīga summa choppiness (atkarībā no tā, cik skaļi runātāji ir noteikts spēlēt). Skaņa netiek izkropļota konkurence, tāpēc šī jauc mani. Tiešām nav iemesla, lai tas notiktu, esmu mēģinājis noteikt šā jautājuma daudzās formās (bez rezultātiem).

Lai gan manā gadījumā tas attiecas pat bez surround iestatījums iestatījumi, kaut gan es varētu spēlēt mūziku skaļāk bez surround sound iestatījumi, pirms tā kļūst par problēmu vēlreiz.

Kāds ir kādas idejas kāpēc un ko es varu darīt?

Esmu mēģinājis jaunāko Windows Vista draiveri šo karti un jāuzstāda jaunākā versija Creative Audio Console, bet tas joprojām ir jautājums.
Old Decembris 17, 2007, 12:05
Donors Group

Viņi nav ka lielāki runātāji .. ir iespējams, vibrācija, ieslēdzot to uz augšu ir tikai muchand tās nevar pieņemt to?
Old Decembris 17, 2007, 12:22
New Member Group

Tas nav iespējams, tas nav ieguvuši neko darīt ar vibrācijām, šķiet, ka tas notiks lielākoties, kad daži laukumi skaņas tiek atskaņoti. Tāpat kā pēkšņs snaps no lamatas cilindru vai spēlējoties filmu, kad durvis izpaužas smashed / kicked leju.

Tāpat notiek, kad cilvēki kliedz filmās.
Old Decembris 18, 2007, 06:29
Loceklis

Jūsu pārliecināts, ka jūs esat savienots ieskauj kas uz skaņu kartes vietā standars skaņas karte uz motherboard Varētu būt muļķīgs jautājums, bet tas coud ir jūsu problēma.

Ja tas ir tikai ok tad mēģiniet lejupielādēt jūsu Soundcard vadītājiem. Es domāju pēdējos draiverus. Tās var atrast šeit. Download draiveri

Žēl jau esat darījuši daļa

Tos instalēt un meklēt to, kas notiek.

Bez tam es saņēmu teikt, ka Xtreme gamer skaņas kartes isn't patiešām labāko no labākajiem. Man skaņas karte uz. Bet es galvenokārt izmanto tam, lai uzlabotu frames per seconds spēlēs kopš audio procesors skaņas karte procesos audio. bet par integrēto skaņas karti cpu procesi skaņas. Surround komplekts ir labs btw. Bet pat tad, ja jūs varētu atrisināt jautājumus, kurus jūs esat vērojama tieši šobrīd jūs vēl nesaņemtu tops skaņas kvalitāti, jūs, iespējams, bija cer uz.
Old Decembris 18, 2007, 08:51
New Member Group

Come on buddy, jums patiešām domāju, ka nav pārbaudīts, ka no pirmā?

Redzēt, kā es instal Sound card kā es iebūvēta sistēma, es zinu kas domkrati pieslēgties skaņas karte, nevis oboard skaņu.

Bez tam, mana kuģa skaņu nodrošina 7,1 runātāji arī.

Tomēr esmu mēģinājis oriģināls vadītāju un jaunāko draiveri, un tā nav nekādas starpības problēmu.

l tikai vēlos, lai atrisinātu jautājumus, es esmu šobrīd piedzīvo.
Old Decembris 18, 2007, 10:04
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Oimi View Post
Tas nav iespējams, tas nav ieguvuši neko darīt ar vibrācijām, šķiet, ka tas notiks lielākoties, kad daži laukumi skaņas tiek atskaņoti. Tāpat kā pēkšņs snaps no lamatas cilindru vai spēlējoties filmu, kad durvis izpaužas smashed / kicked leju.

Tāpat notiek, kad cilvēki kliedz filmās.

Es nedomāju to patronise jums, bet tas varētu izskaidrot, ja nepareizi speaker jacks ir pieslēgts nepareizi ligzdas? Tāpēc viņi cenšas būt nepareizs bieži, cik to loks ir spējīgs.
Old Decembris 18, 2007, 13:27
New Member Group

Jau ir pārbaudīta, vēl vienu no iespējām es pārbaudīti vismaz trīs reizes.
Old Decembris 18, 2007, 13:29
Donors Group

Ok, vienkārši likvidēt .. Es esmu noguris .. tāpēc es tev gulēt, un atnākt pie jums rīt: D
Old Decembris 18, 2007, 14:11
New Member Group

Paldies!
Old Janvāris 29, 2008, 17:31
New Member Group

Vai jums bija pietiekami daudz miega vēl? Vairāk domas?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.