![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey guys, mam Sound Blaster X-Fi Fatal1ty XtremeGamer i Karta dźwiękowa Creative Labs GigaWorks S750 Głośniki. Powinno to być niesamowita kombinacja, gdy wielkość jest przechowywany w dół, to jest. Jednakże, jak tylko włączyć się w połowie drogi wielkości, rzeczy zaczynają się różnić. Przy odtwarzaniu muzyki nie ma zmienną wysokość choppiness (w zależności od jak głośne głośniki zostały ustalone do gry). Dźwięk nie jest zakłócana, dlatego myli mnie. Tam naprawdę nie ma powodu aby tak się stało, starałem się rozwiązać ten problem na wiele sposobów (nie skorzystać). Chociaż w moim przypadku dotyczy to nawet bez surround ustawienie aktywne ustawienia, choć mogę odtwarzać muzykę bez głośniejszy dźwięk ustawienia aktywny staje przed problemem ponownie. Ktoś ma jakiś pomysł, dlaczego i co mogę zrobić? Mam wypróbowany najnowsze sterowniki dla Windows Vista karty i zainstalowano najnowszą wersję Creative Audio Console, ale nadal jest to problem. |
|
| |||
| |||
| Nie są one tym większe głośniki .. możliwe drgań po włączeniu go jest tylko muchand nie może zrobić? |
|
| |||
| |||
| To nie jest możliwe, to nie ma nic wspólnego z drgań, to wydaje się dzieje najczęściej w przypadku, gdy niektóre z boiska są odtwarzane dźwięki. Podobnie jak nagłe zatrzaśnie z werbel lub podczas odtwarzania filmu, kiedy drzwi dostaje rozbiła / kopać dół. Również dzieje się gdy ludzie proszą w filmach. |
|
| |||
| |||
| Twoja pewno już podłączony surround ustawić na dźwiękowej zamiast do standars dźwiękowa na płycie głównej Może być to głupie pytanie, ale być coud problemu. If that's just ok następnie spróbuj ściągnąć sterowniki do karty dźwiękowej. Mam na myśli ostatnie sterowniki. Można je znaleźć tutaj. Pobierz sterowniki Niestety jest to już zrobione, że część ![]() Zainstaluj je i zobacz co się dzieje. Poza tym mam do powiedzenia, że Xtreme Gamer karta dźwiękowa isnt naprawdę najlepsze z najlepszych. Dostałem do karty dźwiękowej. Ale przede wszystkim wykorzystać dla poprawy klatek na sekundę w grach ponieważ procesor audio w soundcard procesów audio. natomiast na zintegrowanej karty dźwiękowej procesor przetwarza dźwięki. Surround zestaw dobrych btw. Ale nawet jeśli mogłoby rozwiązać problemy masz teraz będzie nadal nie otrzymasz górę jakość dźwięku był prawdopodobnie nadzieję, że. |
|
| |||
| |||
| Chodź kolego, naprawdę myślisz, że nie sprawdzili, że w pierwszej? Widząc jak zainstalowana karta dźwiękowa jak zbudowany system, chciałbym wiedzieć, który jack podłączyć do karty dźwiękowej, a nie oboard dźwięku. Poza tym, moim pokładzie dźwięku 7.1 obsługuje również głośniki. Niemniej jednak, starałem oryginalne sterowniki i najnowsze sterowniki i to się nie ma wpływu na problem. l tylko chcą rozwiązać problemy Jestem obecnie. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Nie znaczy patronise, ale można to wytłumaczyć, jeśli źle głośnik gniazda są podłączone do gniazd źle? Więc oni próbuje odtworzyć złe częstotliwości ich zakres, w jakim jest stanie. |
|
| |||
| |||
| Już sprawdzona, jeszcze z możliwości i kontrolowane co najmniej trzy razy. |
|
| |||
| |||
| Ok, tylko zniesienia .. Jestem zmęczony .. so I'll spania i wróci do ciebie jutro: D |
|
| |||
| |||
| Dziękuję! |
|
| |||
| |||
| Czy jeszcze dość snu? Wszelkie więcej myśli? |
![]() |
|
| Zakładki |