mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

X-Fi Fatal1ty XtremeGamer şi Creative Labs GigaWorks S750

Reply

Thread Tools
Old 15 decembrie 2007, 07:56
Noile state Group

Default X-Fi Fatal1ty XtremeGamer şi Creative Labs GigaWorks S750

Hei baieti, am un Sound Blaster X-Fi Fatal1ty XtremeGamer şi placă de sunet Creative Labs GigaWorks S750 Boxe. Acest lucru ar trebui să fie o combinaţie incredibil, şi atunci când volumul este ţinut în jos, asa este.

Cu toate acestea, imediat ce le transforma în volum de până jumătate fel, lucrurile încep să diferi. La redarea de muzică, există o cantitate variabilă de choppiness (în funcţie de cât de tare vorbitorii au fost stabilite pentru a juca). Sunetul nu este denaturată, astfel încât această confuses mine. Nu este chiar nici un motiv pentru ca acest lucru să se întâmple, am încercat să se stabilească această problemă în numeroase moduri (fără rezultat).

Desi in cazul meu acest lucru se aplică chiar şi fără a avea setări surround setare activată, chiar dacă nu pot reda muzica mai tare, fără sunet surround setćrile activat înainte de aceasta să devină o problemă din nou.

Oricine are vreo idee de ce si ce pot face?

Am încercat cele mai recente drivere Windows Vista pentru această carte şi instalată cea mai recentă versiune a lui Creative Audio Console, dar aceasta este o problemă.
Old 17 decembrie 2007, 12:05
Grupul de donator

Acestea nu sunt mai mari ca vorbitori .. Este posibil, de vibraţii, atunci când sa-l în sus este doar pentru a muchand ele nu pot lua-o?

Sistemul meu: FordyPC

Procesor (e):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
Plăci de bază:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Memorie RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Placă grafică (e):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Cauza / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Sistem de operare (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 17 decembrie 2007, 12:22
Noile state Group

Asta nu este posibil, el nu are nimic de a face cu vibratii, pare să se întâmple în cea mai mare atunci când anumite sunete sunt pitches de jucat. Ca snaps bruscă de la o cursă tambur sau la redarea unui film, în momentul în care o usa este distrus / dat jos.

De asemenea, se întâmplă atunci când oamenii sunt ţipau în filme.
Old 18 decembrie 2007, 06:29
Grupul de stat

Dvs. vă asiguraţi că aţi conectat la inconjoara stabilit pe de Sunet în loc de standars Sunet de pe placa de bază Poate fi o chestiune de prost, dar coud fi problema ta.

În cazul în care e ok apoi încercaţi să descărcaţi driverele de placa de sunet. Vreau să spun de recente drivere. Puteti gasi aici. Descarca drivere

Ne pare rău aţi făcut deja că o parte

Instalarea ei si uite ce se întâmplă.

În afară de faptul că m-am să spun că Xtreme Gamer placă de sunet isnt cu adevărat cel mai bun de la cel mai bun. Am primit de Sunet la. Dar am ales să-l utilizaţi pentru o mai bună de cadre pe secundă în jocuri de la audio într-un procesor de Sunet procese audio. în timp ce pe o placă de sunet integrat procesorul procesele de sunete. Set de surround este bun BTW. Dar chiar dacă s-ar putea să rezolve problemele pe care îl au acum va încă nu ne-am început de sunet de calitate ai fost, eventual, în speranţa de.
Old 18 decembrie 2007, 08:51
Noile state Group

Hai prietene, tu chiar crezi că nu a verificat că mai întâi?

Cum am instalat placa de sunet ca am construit în sistem, ar trebui să ştiu care jacks conecta la Sunet, mai degrabă decât oboard sunet.

În afară de aceasta, la bord mea de sunet suporta 7.1 vorbitori de asemenea.

Cu toate acestea, am încercat original şoferi şi cu cele mai recente drivere şi a făcut nici o diferenţă la această problemă.

l vreau doar pentru a rezolva problemele Sunt prezent.
Old 18 decembrie 2007, 10:04
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Oimi View Post
Asta nu este posibil, el nu are nimic de a face cu vibratii, pare să se întâmple în cea mai mare atunci când anumite sunete sunt pitches de jucat. Ca snaps bruscă de la o cursă tambur sau la redarea unui film, în momentul în care o usa este distrus / dat jos.

De asemenea, se întâmplă atunci când oamenii sunt ţipau în filme.

Eu nu zic să patronise tine, dar acest lucru poate fi explicat dacă greşit vorbitor jacks sunt conectat la prize greşit? Deci Ei încearcă să joace greşit frecvenţa lor la ceea ce este capabil de gamă.
Old 18 decembrie 2007, 13:27
Noile state Group

Fost deja verificate, încă de la o altă posibilitate am verificat de cel puţin trei ori.
Old 18 decembrie 2007, 13:29
Grupul de donator

Ok, doar eliminare .. Sunt obosit .. aşa că vom dormi pe ea şi mă întorc la tine mâine: D
Old 18 decembrie 2007, 14:11
Noile state Group

Mulţumesc!
Old 29 ianuarie 2008, 17:31
Noile state Group

Aţi avut încă suficient de somn? Orice mai gândurile?
Reply

Register

Marcaje