![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau kluci, mám Sound Blaster X-Fi Fatal1ty XtremeGamer Zvuková karta a Creative Labs GigaWorks S750 Reproduktory. To by malo byť neuveriteľné kombinácie, aj keď objem je vedený nadol, to je. Avšak, keď si zase objeme až pol cesty, veci začnú líšiť. Pri prehrávaní hudby je variabilný sumy rozkouskovanost (záleží len na tom, ako hlasné reproduktory boli stanovené pre prehrávanie). Zvuk nie je skreslený, takže to mi plete. Tam naozaj nie je dôvod na to, som sa snažil opraviť tento problém v mnohých spôsoby (bezvýsledne). I keď v mojom prípade to platí aj bez surroundový nastavenia nastavenia zapnutá, aj keď som hrať hudbu hlasitější bez priestorový zvuk nastavenia zapnutá predtým, než sa problém znova. Každý, kto má nejakú predstavu, prečo a čo môžem robiť? Som sa pokúsil najnovšiu Windows Vista ovládače pre túto kartu a nainštalovali najnovšiu verziu Creative Audio Console to, ale stále to je otázka. |
|
| |||
| |||
| Sú to, že nie je väčšia reproduktory .. je to možné, vibrácie, keď sa dáte to je práve to muchand nemôžu vziať? |
|
| |||
| |||
| To nie je možné, to nemá nič spoločného s vibráciami, zdá sa, že sa štát, väčšinou, ak sa niektoré z ihrísk zvuky sú prehrané. Podobne ako náhle nezaklapne z bubienok alebo pri prehrávaní filmu, keď sa dvere rozbité / kopl nadol. Tiež sa stáva, keď sú ľudia křičí na filmy. |
|
| |||
| |||
| Vaša istí, že ste pripojení na obklopujú nastaviť na zvuková miesto na standars zvuková na základnej doske Možná hloupá otázka, ale Coudy byť váš problém. Ak je to len ok skúste stiahnuť ovládače z vaších zvuková. Mám na mysli nedávne vodičov. Môžete ich nájsť tu. Stiahnuť ovládače Je mi ľúto, že ste už urobili, že časť ![]() Inštalácia a pozrieť, čo sa stane. Okrem toho mám povedať, že Xtreme Gamer zvuková karta isnt naozaj tí najlepší z najlepších. Mám zvuková to. Ale hlavne ju plne využiť pre lepšie snímky za sekundu v hre, pretože audio procesor v zvuková spracováva zvuk. kým na integrovanú zvukovú kartu CPU spracováva zvuky. Táto súprava je dobré surroundový btw. Ale aj keď by ste mohli vyriešiť problémy ste zažíva teraz budete ešte dostať na top kvalitu zvuku ste možno dúfali pre. |
|
| |||
| |||
| No tak kámo, si naozaj myslím, že by som mal skontrolovať, že nie je v prvej? Keď som inštalované zvukové karty, ako som vybudoval systém, ktorý som mal vedieť, zvedáky pripojenie k zvuková skôr ako oboard zvuk. Mimochodom, môj palubný zvuk 7.1 podporuje aj reproduktory. Napriek tomu som sa pokúsil pôvodné ovládače a najnovšie ovládače a to sa bez rozdielu na problém. l chcú vyriešiť problémy jsem v súčasnosti zažíva. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
I neznamenajú patronise na vás, ale to by mohlo byť vysvetlené, je-li špatný rečník zdviháky sú zle zapojený do zásuvky? Tak si zkouším hrať zlé frekvencie na to, čo ich rozsah je schopný. |
|
| |||
| |||
| Už bolo skontrolované, ďalšie z možností, já kontroluje najmenej trikrát. |
|
| |||
| |||
| Ok, len odstránenie .. Som unavená .. tak som si na to vyspať, a vráť sa na vás zajtra: D |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme vám! |
|
| |||
| |||
| Už ste mali dostatok spánku ešte? Akékoľvek ďalšie myslenia? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Creative XtremeGamer zastaví bezdrôtovej sieti pracuje | palica | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 4. júna 2009 15:13 |
| Creative 5,1 - 2 z 5 Reproduktory pracovné ... | dmdougie | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 5 | 18. marca 2009 17:52 |
| Creative Zen dokovací tému | Katana | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 6 | 15. novembra 2008 18:22 |
| Štandardné Palubný Audio a Creative Labs Audigy SE? | Compasky | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 16. január 2008 21:56 |
| Obtiažnosť kreatívne stránky? | skinnyman9000 | Web Design, hosting & SEO | 9 | 25. novembra 2007 13:37 |
| Thread Tools | |
| |