мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Кс-Фи Фатал1ты КстремеГамер и Цреативе Лабс ГигаУоркс С750

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. Нов 2007, 07:56
Нови члан групе

Default Кс-Фи Фатал1ты КстремеГамер и Цреативе Лабс ГигаУоркс С750

Хеј момци, имам Соунд Бластер Кс-Фи Фатал1ты КстремеГамер Соунд Цард и Цреативе Лабс ГигаУоркс С750 звучници. Ово би требало да буде невероватно комбинацију, и када се чува волумен доле, тако је.

Међутим, чим скретање звука се на пола пута, ствари почињу разликовати. Кад свира музика, има варијабилном износ цхоппинесс (зависно о томе колико су гласни звучници су основане за репродукцију). Звук није искривљен, тако да збуњује ме. Ту стварно нема разлога за то да се деси, ја сам покушао за шкрипац данашји проблем у бројним путевима (да не искористе).

Иако су у мом случају ово важи чак и без потребе за постављање поставки опкољење омогуӕи, иако не могу слушати музику без гласније сурроунд звук омогућен подешавања пре него што постане проблем опет.

Било ко имати било који идеја зашто и шта могу да урадим у вези ње?

Покушао сам најновији Уиндоус Виста дривер за ову картицу и инсталирали најновију верзију Цреативе'с Аудио конзолу, но још увек је то питање.
Old 17 про 2007, 12:05
Донаторска Група

Они који не веће звучнике .. Могуће је вибрација кад га се само да је муцханд не могу узети то?

Мы Сыстем: ФордыПЦ

Процесор (и):
Куад К6600 Кентсфиелд 2,66 @ 3.45ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К / Л ПРО (Интел П43, ИЦХ10)
РАМ меморија:
ПНЫ КСЛР8 4ГБ @ 1066МХз
Графичка картица (е):
ПНЫ НВИДИА ГеФорце 9400 ГТ 512МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
СЕАГАТЕ ХДБаррацуда 1кс 1ТБ 1кс 250ГБ
Оптички погон (е):
ЛГ (ХД) ГГЦХ20Л / ЛГ ГХ22НП20АУАА50Б
Цасе / псу:
Антец Соната ИИИ & Еартхуаттс 500У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Гигабит ЛАН, ФиреУире & УГ111в2
Монитор (е):
2 кс Ацер П193УАд
Оперативни систем (е):
КСП Про кс86/КСП ПРО кс64/Уин7 РЦ1 кс64
Old 17. Нов 2007, 12:22
Нови члан групе

То није могуће, није добио ништа радити са вибрацијама, чини се да се дешава углавном кад одређеним парцелама звукове играју. Попут нагле снапс из замка Бубањ или када играте филм, кад се врата добија пијан / шутирали према доле.

Такође се догађа кад људи се вриштање у филмовима.
Old 18. Нов 2007, 06:29
Мембер Гроуп

Ваш да ли сте повезани на сурроунд поставити на звучну уместо на критеријумима звучну на матичној плочи Можда је глупо питање али цоуд бити ваш проблем.

Ако се то је само ок затим покушајте скинути дривер Вашег звучну. Мислим недавног возача. Можете их пронаћи овде. Доунлоад драјвера

Жао нам је да сте већ урадили тај део

Инсталирајте их и гледати шта се дешава.

Осим тога имам за рећи да Кстреме Гамер звучна картица није заиста најбољи од најбољих. Добио сам на звучну. Али ја се углавном користе за побољшану оквира по секунди у играма јер је аудио процесор у звучну процеса аудио. док се на интегрисаном звучна картица ЦПУ обрађује звуке. Тхе сурроунд сет је добра бту. Али чак и ако можда решити проблеме сте доживљава одмах ћете и даље не добијете врх квалитет звука коју су евентуално за надала.
Old 18. Нов 2007, 08:51
Нови члан групе

Хајде пријатељ, ви стварно мислите да ми није означено да се први?

Како сам инсталирате звучну картицу као што сам саградио система, ја би требало да зна шта дизалице повезати на звучну него обоард звук.

Осим тога, моја онбоард звук такође подржава 7,1 говорници.

Међутим, Покушао сам оригиналне дривер и најновије дривер и то је без разлике на проблем.

л праведан оскудица да бисте решили проблеме сам тренутно доживљавамо.
Old 18. Нов 2007, 10:04
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Оими View Post
То није могуће, није добио ништа радити са вибрацијама, чини се да се дешава углавном кад одређеним парцелама звукове играју. Попут нагле снапс из замка Бубањ или када играте филм, кад се врата добија пијан / шутирали према доле.

Такође се догађа кад људи се вриштање у филмовима.

Не мислим да ти патронисе, али то би могло бити објашњено ако криво звучник дизалице су прикључен на криву утичнице? Тако су покушавате репродуковати криву фреквенцију на то што њихов домет је способан.
Old 18. Нов 2007, 13:27
Нови члан групе

Већ проверена, још једна од могућности да проверавају најмање три пута.
Old 18. Нов 2007, 13:29
Донаторска Група

Ок, само издвајање .. Ја сам уморна .. па ћу спавати на њега и вратити се вама сутра: Д
Old 18 про 2007, 14:11
Нови члан групе

Хвала!
Old 29. Мар 2008, 17:31
Нови члан групе

Јесте ли имали испавати ыет? Било која више мисли?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цреативе КстремеГамер престаје радни бежичне мреже штап Звук, Спеакерс & МП3 плејери 2 4. јуна 2009 15:13
Цреативе 5/1 - 2 од 5 радних звучници ... дмдоугие Звук, Спеакерс & МП3 плејери 5 18 март 2009 17:52
Креативан Зен доцкинг тема Катана Звук, Спеакерс & МП3 плејери 6 15 новембар 2008 18:22
Стандард или Онбоард Аудио Цреативе Лабс Аудигы СЕ? Цомпаскы Звук, Спеакерс & МП3 плејери 3 16 јануар 2008 21:56
Тежина креативних уеб странице? скинныман9000 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 9 25 новембар 2007 13:37
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц