az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

X-Fi Fatal1ty XtremeGamer ve Creative Labs GigaWorks S750

Reply

Konu Araçları
Old 15 Aralık 2007, 07:56
Yeni Üye Grubu

Default X-Fi Fatal1ty XtremeGamer ve Creative Labs GigaWorks S750

Hey çocuklar, ben bir Sound Blaster X-Fi Fatal1ty XtremeGamer Ses Kartı ve Creative Labs GigaWorks S750 Konuşmacılar. Bu inanılmaz bir kombinasyonu ve gereken zaman ses aşağı tutulur, öyle.

Ancak, siz yarım kadar ses açmak işler farklı başlar. Ne zaman müzik çalarken, bir choppiness bir değişken miktardır (ne kadar yüksek Hoparlörleri oynamaya ayarlandı var bağlı olarak). Ses bozuk değil, bu benim kafasını karıştıracaktır. Ben boşuna () için çeşitli yöntemlerle bu sorunu gidermek için çalıştık Gerçekten Bunun gerçekleşmesi için bir neden.

Durumda olmasına rağmen bu bile surround ayar ayarlarını etkin kalmadan, önce bir sorun tekrar olur rağmen yüksek olmadan ses ayarları Surround etkin müzik geçerlidir.

Herkes herhangi bir fikrim yok neden ben bu konuda ne yapabilirim?

Bu kart için en son Windows Vista sürücüleri denedim ve Creative ses Konsolu'nu en son sürümü yüklü, ancak yine de bu konu.
Old 17 Aralık 2007, 12:05
Bağış Grubu

They're değil büyük hoparlörler .. bu titreşim zaman hızlı çevirmek mümkündür sadece onu alamaz muchand mı?
Old 17 Aralık 2007, 12:22
Yeni Üye Grubu

Bu titreşim ile, it hasn't got şey mümkün değildir, bu çok zaman sesler belirli alanları oynanır oldu görünüyor. Gibi ani bir veya davul, bir film, bir kapı aşağı başladı çökerttiğini alır / çalma Tuzaktan kurtulan oturtunuz.

Ayrıca insanlar filmlerde çığlık olduğunu olur.
Old 18 Aralık 2007, 06:29
Üye Grubu

Sizin verilmez standars anakartın üzerinde ses yerine ses üzerine ayarlamak Surround bağlı emin Might aptal bir soru olarak ancak sorun coud.

Bu sadece sonra ses sürücüleri indirmeyi deneyin's ok. Ben son sürücüleri anlamına gelir. Burada bulabilirsiniz. Yükleme sürücüleri

Zaten Maalesef yaptık kısmını

Bunlar ne olur bak.

Ayrıca ben söylemek var olmayan bir Xtreme Gamer ses kartı isnt gerçekten en iyi en iyi. Ben ses var. Ama esas oyunda saniyede geliştirilmiş çerçeve için bir ses de ses işlemcisi çünkü kullandığınız ses işler. sırasında CPU sesler süreçlerinin entegre bir ses kartı üzerinde. En iyi BTW ayarlamak Surround. Ama bile eğer şu anda hala bir olasılıkla için umut olan üst ses kalitesi elde etmeyeceğiz karşılaşmış olduğunuz sorunları çözmek olabilir.
Old 18 Aralık 2007, 08:51
Yeni Üye Grubu

Hadi dostum, gerçekten bu çıkışı ilk kontrol hadn't düşünüyorsun?

Ben sistem inşa olarak ben Ses kartı yüklü görerek hangi jaklarndan ses için çok oboard ses bağlanmak bilmeli.

Ayrıca, benim Teknede ses de 7,1 hoparlörleri destekler.

Ancak, en son sürücüleri asıl sürücü denedim ve bu sorun için bir fark bulundu.

Ben sadece şu anda yaşandığı am sorunları çözmek istiyorum.
Old 18 Aralık 2007, 10:04
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Oimi View Post
Bu titreşim ile, it hasn't got şey mümkün değildir, bu çok zaman sesler belirli alanları oynanır oldu görünüyor. Gibi ani bir veya davul, bir film, bir kapı aşağı başladı çökerttiğini alır / çalma Tuzaktan kurtulan oturtunuz.

Ayrıca insanlar filmlerde çığlık olduğunu olur.

Ben ancak patronise eğer yanlış hoparlör jaklarını yanlış soketlerini takılı bu açıklanıyor olabilir demek değil mi? Bu yüzden yanlış frekans oynamaya kapasitesi ve uzaklığı ne olduğunu çalışıyoruz.
Old 18 Aralık 2007, 13:27
Yeni Üye Grubu

Zaten, yeni bir en az üç kez kontrol olanakları ve kontrol edilmiştir.
Old 18 Aralık 2007, 13:29
Bağış Grubu

Tamam, sadece eleme .. Ben .. yorgunum Ben bir gece size yarın geri geliyor: D
Old 18 Aralık 2007, 14:11
Yeni Üye Grubu

Teşekkürler!
Old 29 Ocak 2008, 17:31
Yeni Üye Grubu

Yeterince henüz uyku oldu mu? Başka bir düşünce?
Reply

Register

Bookmarks