![]() |
|
| |||
| |||
| γεια έχω μόνο εγώ έχω κάποια δημιουργική t7900 ομιλητές, η κάρτα ήχου Βλέπω είναι η x-fi gamer ακραία τη σχέση εδώ Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer - κάρτα ήχου λέει ότι είναι χαμηλό προφίλ κάθε καλό για desktop pc? ή είναι φυσιολογικό; (δεν κακή τιμή) κάθε καλή ή κακή σχόλια από κανέναν; εις υγεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χαμηλό προφίλ κάρτες είναι για τις μικρές υποθέσεις.
| |||
| |||
| cheers είναι το σύνολο των gamer ακραίες κάρτες χαμηλού προφίλ, αυτοί Βλέπω τώρα είναι. αν ναι, ποιες είναι οι κάρτες outher (ακραία μουσική ίσως) μου αρέσει να παίζουν παιχνίδια όπως το χορό και τρανς music.cant παρέχουν τις κάρτες fatal1ty cheers πάλι |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Gamer Xtreme MY NEW PC | αποχρώσεις | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 15 Αυγ 2009 18:01 |
| Στράικερ II Extreme Overvolt Τεύχος | clearerror | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 11 Ιουν 2009 22:02 |
| Πώς να είναι ένα FPS Pro Gamer | YRTNEG | PC & Console Gaming | 32 | 30 Απρ 2009 10:07 |
| Asus Στράικερ II Extreme Ram Problem | Vanquish39 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 3η Δεκ. 2008 21:38 |
| Είναι αυτό ένα καλό μέσα του φάσματος gamer οικοδόμηση; | KillerXL5 | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 9 Νοε 2007 12:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |