![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi svima imam samo ja je dobio neki kreativni t7900 zvučnici, zvučne kartice sam gledajući je x-fi Gamer ekstremnim link ovdje Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer - zvučna kartica niski profil, kaže da je bilo koji dobar za stolno računalo? ili je to normalna? (nije loša cijena) sve dobro ili loše recenzije iz bilo tko? živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niski profil kartice za male predmete.
| |||
| |||
| živjeli su svi Gamer ekstremno niske kartice profil, one sam gledajući sada jesu. ako je tako što su tamo outher kartice (ekstremne glazbe možda) ja volim igrati igre i kao plesni zanos music.cant priuštiti u fatal1ty kartice nazdravlje opet |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gamer Xtreme moj novi PC | sjena | General Hardware Chat | 5 | 15. kolovoz 2009 18:01 |
| Njihalo II Extreme Overvolt Issue | clearerror | CPU, Matične ploče i RAM | 0 | 11. lipnja 2009 22:02 |
| Kako biti FPS Pro Gamer | YRTNEG | PC & konzole Igre | 32 | 30. travanj 2009 10:07 |
| Asus štrajkač II Extreme Ram Problem | Vanquish39 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 3. prosinac 2008 21:38 |
| Je li to dobar igrač sredine raspona graditi? | KillerXL5 | General Hardware Chat | 5 | 9. studeni 2007 12:48 |
| Thread Tools | |
| |