![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хи свима имам само ја је добио неки креативни т7900 звучници, звучне картице сам гледајући је кс-фи Гамер екстремним линк овде Цреативе Соунд Бластер Кс-Фи Кстреме Гамер - звучна картица ниски профил, каже да је било који добар за Стоно рачунар? или је то нормална? (није лоша цена) све добро или лоше рецензије из било ко? живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ниски профил картице за мале предмете.
| |||
| |||
| живели су сви Гамер екстремно ниске картице профил, оне сам гледајући сада јесу. ако је тако што су тамо оутхер картице (екстремне музике можда) ја волим играти игре и као Плесни занос мусиц.цант приуштити у фатал1ты картице наздравље опет |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Гамер Кстреме мој нови ПЦ | сена | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 15 аугуст 2009 18:01 |
| Њихала ИИ Екстреме Оверволт Иссуе | цлеареррор | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 0 | 11. јуна 2009 22:02 |
| Како бити ФПС Про Гамер | ЫРТНЕГ | ПЦ & конзоле Игре | 32 | 30 април 2009 10:07 |
| Асус штрајкачи ИИ Екстреме Рам Проблем | Ванкуисх39 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 3 децембар 2008 21:38 |
| Да ли је то добар играч средине опсега градити? | КиллерКСЛ5 | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 9 новембар 2007 12:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |