![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім я тільки що отримав собі деяку творчу T7900 ораторів, звуковою картою я дивлюся на це X-Fi Extreme Gamer тут посилання Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer - звукова карта говорить низьким профілем, щось хороше для настільних ПК? чи це нормально? (не погана ціна) будь-яких хороших чи поганих відгуків від кого? ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Карти Низький профіль для малих справ.
| |||
| |||
| Cheers все Gamer Extreme картами низького профілю, ті, які я дивлюся на зараз. Якщо це так, що Outher карт там (може бути, екстремальна музика) Мені подобається грати в ігри і, як music.cant Trance Dance дозволити fatal1ty Cheers карт знову |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Коротко Xtreme MY новим комп'ютером | відтінки | Генеральний обладнання чат | 5 | 15 серпня 2009 18:01 |
| Striker II Extreme Overvolt випуск | clearerror | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 11 червня 2009 22:02 |
| Як бути профі FPS Коротко | YRTNEG | PC & консоль Gaming | 32 | 30 квітня 2009 10:07 |
| Asus Striker II Extreme Рам проблеми | Vanquish39 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 3 грудня 2008 21:38 |
| Це хороший гравець середини діапазону побудувати? | KillerXL5 | Генеральний обладнання чат | 5 | 9 листопада 2007 12:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |