![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem koupil x-fi extrémní hudby zvukové karty Sound Blaster a neexistuje žádný zvuk přicházející z mých reproduktorů. Jsem běží Vista Ultimate x64. Nainstaloval jsem to, restartoval a žádný zvuk přichází z mých reproduktorů, všechny ovládací prvky jsou maxed objem na obou oken zvuk pannel a x-fi pannel kontrolu, jsem se pokusil všechny zásuvky na kartě, ale nemá práci. Četl jsem na jiných fórech, že vypnutí zvuku na palubě někdy řeší, ale nemám možnost v mém bios na to, že i se zdravotním postižením na palubě audio do správce zařízení, ale že didnt opravit buď. takže jestli někdo mohl dát mi poradit, před i získat náhradu za moji kartu, prosím |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měli jste používat ovladače z jejich webové stránky?
| |||
| |||
| ano |
|
| |||
| |||
| Pokud je nainstalován správně všech je možné se o možnosti, ujistěte se, že to není ztlumený nebo postižené hluboko v každém menu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Creative Sound Blaster X-Fi MB Aktivace | xactly | Obecné Software Chat | 0 | 13.září 2009 12:46 |
| Creative Sound Blaster Audigy2 ZS - č. mikrofon Práce | fearsnake | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 0 | 10. červen 2009 00:35 |
| Sound Blaster 5.1 (SB0680) Přední pravé mluvčího nefunguje | dog3074 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 9. červen 2009 11:56 |
| Im Fead se s Palubní zvuku. POTřEBA dobrý herní zvuková karta. | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 8 | 18. května 2009 12:27 |
| Sony Brava Tv Zvukové zvyklý Vyjdiž My Surround Sound System | andnlou | Vypnout Téma diskuze | 4 | 29. března 2009 02:03 |
| Thread Nástroje | |
| |