![]() |
|
| |||
| |||
| היי, יש לי רק קנה X-Fi קיצוני מוסיקה Blaster קול כרטיס קול ואין קול יוצא של הרמקולים שלי. אני מפעיל Vista Ultimate x64. אני התקנתי את זה, ולא rebooted קול יוצאת שלי הדוברים, נפח כל הפקדים maxed בשני קולות pannel את החלונות ואת X-Fi שליטה pannel, ניסיתי כל Sockets על כרטיס אך ללא עבודה. קראתי על זה אחר הפורומים להשבית את הקול המשולב ללא פעיל לעיתים פותר את זה אבל אין לי אפשרות ב-BIOS שלי בשביל זה, אני מושבתת את onboard אודיו של מנהל ההתקנים אבל זה didn't לתקן את זה גם. אז אם מישהו יכול לתת לי קצת לפני שאני מייעץ לקבל החזר עבור הכרטיס שלי, בבקשה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה משתמש הנהגים את האתר שלהם?
| |||
| |||
| כן |
|
| |||
| |||
| אם הוא מותקן כראוי, זה יכול להיות כל האפשרויות היא, לוודא שהוא לא מושתק או הושבת עמוק בכל תפריטים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Creative Sound Blaster X-Fi MB ההפעלה | xactly | כללי תוכנות צ 'אט | 0 | 13 ספטמבר 2009 12:46 |
| Creative Sound Blaster Audigy2 ZS - לא Mic עבודה | fearsnake | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 0 | -10 יוני 2009 00:35 |
| Sound Blaster 5.1 (SB0680) פרונט ימין רמקול לא עובד | dog3074 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 9th יוני 2009 11:56 |
| Im Fead עם הקול המשולב ללא פעיל. משחקי מזל טוב צריך כרטיס קול. | cheesepuff | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 8 | 18 מאי 2009 12:27 |
| Sony Brava טלוויזיה wont סאונד יוצא אזור להקיף מערכת סאונד | andnlou | דיון Off topic | 4 | 29 מרץ 2009 02:03 |
| שרשרת כלים | |
| |