rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3

Register

X-Fi Sound Blaster - No Sound

Reply

Narzędzia wątku
Old 9 grudnia 2007, 13:41
Grupa dawcy

Default X-Fi Sound Blaster - No Sound

hi, i właśnie kupił ekstremalnych X-Fi Sound Blaster muzyki karty dźwiękowej i nie ma dźwięku coming out of my speakers. Jestem uruchomiony Vista Ultimate x64.

Mam zainstalowany to, uruchomiony ponownie, a dźwięk nie wychodzi z moich głośników, wszystkie głośności są maxed obu okien pannel dźwięku oraz X-Fi kontroli pannel, starałem wszystkich gniazd na karty, ale żadna z nich nie działa.

Czytałem na innych forach, że wyłączenie dźwięku pokładowej czasami poprawki, ale nie mam możliwości w moim bios do tego, niepełnosprawnych i pokładowej audio w Menedżerze urządzeń, ale didnt naprawić albo.

więc jeśli ktoś może dać mi doradzić przed i otrzymać zwrot pieniędzy dla mojej karty, proszę
Old 9 grudnia 2007, 13:42
Administrator Group

Czy sterowniki od swojej stronie?

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 10 grudnia 2007, 01:06
Grupa dawcy

tak
Old 10 grudnia 2007, 03:05
Administrator Group

Jeśli jest zainstalowany poprawnie wszystko to może być to opcje, sprawdź, czy nie jest wyciszony lub wyłączony głęboko w każdym menu.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.