![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я тільки що купив X-Fi Extreme музику Sound Blaster звукову карту і звуку немає виходу з моїх колонок. Я йду Vista Ultimate x64. Я встановив його, перезавантажиться і звук не виходив з моєї колонки, всі регулятори гучності є Maxed як на Windows звуковою панеллю і X-Fi панеллю управління, я спробував всі роз'єми на карту, але ні одна робота. Я читав на інших форумах, що відключення бортового звуку іноді фіксує це, але в мене немає опції в моєму BIOS для цього, я відключив вбудованого аудіо за допомогою диспетчера пристроїв, але що Didn't його небудь виправити. Так що якщо хто-небудь міг дати мені деякі радять, перш ніж я отримати повернення картки, будь ласка |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи використали ви драйвера з їх веб-сайт?
| |||
| |||
| Так |
|
| |||
| |||
| Якщо він встановлений належним чином все це може бути є варіанти, переконайтеся, що вона не вимикається або відключена в будь-якій глибокій меню. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Creative Sound Blaster X-Fi МБ Активація | xactly | General Software чат | 0 | 13 вересня 2009 12:46 |
| Creative Sound Blaster Audigy2 ZS - Ні Mic Робочі | fearsnake | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 10 червня 2009 00:35 |
| Sound Blaster 5.1 (SB0680) Передній правий динамік не працює | dog3074 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 9 червня 2009 11:56 |
| Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 18 травня 2009 12:27 |
| Sony Брава звук телевізора Wont вийти з Мій Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29 березня 2009 02:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |