менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

X-Fi Sound Blaster - звук

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 грудня 2007, 13:41
Донор групи

Default X-Fi Sound Blaster - звук

Привіт, я тільки що купив X-Fi Extreme музику Sound Blaster звукову карту і звуку немає виходу з моїх колонок. Я йду Vista Ultimate x64.

Я встановив його, перезавантажиться і звук не виходив з моєї колонки, всі регулятори гучності є Maxed як на Windows звуковою панеллю і X-Fi панеллю управління, я спробував всі роз'єми на карту, але ні одна робота.

Я читав на інших форумах, що відключення бортового звуку іноді фіксує це, але в мене немає опції в моєму BIOS для цього, я відключив вбудованого аудіо за допомогою диспетчера пристроїв, але що Didn't його небудь виправити.

Так що якщо хто-небудь міг дати мені деякі радять, перш ніж я отримати повернення картки, будь ласка
Old 9 грудня 2007, 13:42
Адміністратор групи

Чи використали ви драйвера з їх веб-сайт?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 10 грудня 2007, 01:06
Донор групи

Так
Old 10 грудня 2007, 03:05
Адміністратор групи

Якщо він встановлений належним чином все це може бути є варіанти, переконайтеся, що вона не вимикається або відключена в будь-якій глибокій меню.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Creative Sound Blaster X-Fi МБ Активація xactly General Software чат 0 13 вересня 2009 12:46
Creative Sound Blaster Audigy2 ZS - Ні Mic Робочі fearsnake Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 0 10 червня 2009 00:35
Sound Blaster 5.1 (SB0680) Передній правий динамік не працює dog3074 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 9 червня 2009 11:56
Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 8 18 травня 2009 12:27
Sony Брава звук телевізора Wont вийти з Мій Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29 березня 2009 02:03
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.