menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Jste schopni synch generikem mp3 přehrávač [není iPod] s iTunes?

Reply

Thread Nástroje
Old 18 března 2007, 13:40
Nový člen skupiny

Default Jste schopni synch generikem mp3 přehrávač [není iPod] s iTunes?

Umožňuje říci například Samsung K5 ...? i stažené skladby z iTunes [Jeffree Star to řasa Curlers ... atd.], a je zvyklý ať mi ji na můj mp3 přehrávač [Samsung K5] protože písnička je "chráněn". Existuje způsob, jak mohu synch můj mp3 přehrávač [není iPod] na iTunes?
Old 18 března 2007, 15:39
Nový člen skupiny

Default Jste schopni synch generikem mp3 přehrávač [není iPod] s iTunes?

Ne, promiňte, ale to nebude fungovat. iTunes funguje pouze uznat jablečných produktů. samsung isnt tak zvyklý pracovat. Věřte mi i se snažili dělat.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nový iPod nano 5. generace Video k počítači a DVD na iPod? nulyjeyo Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 3.listopadu 2009 16:18
Jak Dejte iTunes Film a hudba na non-jablko Přenosný přehrávač? panpangege Multimedia & Kodeky 1 2 listopadu 2009 14:21
Stáhnout Online audio soubory a Sync pro iPod Jednoduchost Multimedia & Kodeky 1 21. březen 2009 11:19
Vertikální Sync? Vaše názory. Mikel PC a herní konzole 2 20. ledna 2009 18:12
Jaký je rozdíl v MP3 přehrávači iPod a *** pomoci? hali Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 21. listopadu 2008 09:56
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.