![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Umožňuje říci například Samsung K5 ...? i stažené skladby z iTunes [Jeffree Star to řasa Curlers ... atd.], a je zvyklý ať mi ji na můj mp3 přehrávač [Samsung K5] protože písnička je "chráněn". Existuje způsob, jak mohu synch můj mp3 přehrávač [není iPod] na iTunes? |
|
| |||
| |||
| Ne, promiňte, ale to nebude fungovat. iTunes funguje pouze uznat jablečných produktů. samsung isnt tak zvyklý pracovat. Věřte mi i se snažili dělat. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nový iPod nano 5. generace Video k počítači a DVD na iPod? | nulyjeyo | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 3.listopadu 2009 16:18 |
| Jak Dejte iTunes Film a hudba na non-jablko Přenosný přehrávač? | panpangege | Multimedia & Kodeky | 1 | 2 listopadu 2009 14:21 |
| Stáhnout Online audio soubory a Sync pro iPod | Jednoduchost | Multimedia & Kodeky | 1 | 21. březen 2009 11:19 |
| Vertikální Sync? Vaše názory. | Mikel | PC a herní konzole | 2 | 20. ledna 2009 18:12 |
| Jaký je rozdíl v MP3 přehrávači iPod a *** pomoci? | hali | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 21. listopadu 2008 09:56 |
| Thread Nástroje | |
| |