manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Jeste li u mogućnosti to sync generički mp3 player [ne iPod] sa iTunes?

Reply

Thread Tools
Old 18 ožujak 2007, 13:40
Novi član grupe

Default Jeste li u mogućnosti to sync generički mp3 player [ne iPod] sa iTunes?

Omogućava reći npr. Samsung K5 ...? ja skinuti pjesmu iz iTunes [Jeffree Star's trepavica Curlers ... etc], a navika pustiti mene stavio ga na moj mp3 player [Samsung K5] jer pjesma je "zaštićena". Ima li neki način ja mogu sync moj mp3 player [ne iPod] na iTunes?
Old 18 ožujak 2007, 15:39
Novi član grupe

Default Jeste li u mogućnosti to sync generički mp3 player [ne iPod] sa iTunes?

ne, ispričavam se, ali to neće raditi. iTunes radi samo priznati apple proizvoda. Samsung nije tako navika funkcionirati. vjerujte mi Pokušao sam da radiš.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Novi iPod Nano 5. generacije Video za računala i DVD-a na iPod? nulyjeyo Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 3. studeni 2009 16:18
Kako staviti iTunes Film i glazba za Non-jabuka Portable Player? panpangege Multimedija i kodeci 1 2. studeni 2009 14:21
Download Online Audio datoteka i sinkronizaciju za iPod Jednostavnost Multimedija i kodeci 1 21. ožujak 2009 11:19
Vertical Sync? Vaša mišljenja. MikeL PC & konzole Igre 2 20 siječanj 2009 18:12
Koja je razlika u MP3 player i iPod *** pomoći? Hali Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 21. studeni 2008 09:56
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.