![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Omogućava reći npr. Samsung K5 ...? ja skinuti pjesmu iz iTunes [Jeffree Star's trepavica Curlers ... etc], a navika pustiti mene stavio ga na moj mp3 player [Samsung K5] jer pjesma je "zaštićena". Ima li neki način ja mogu sync moj mp3 player [ne iPod] na iTunes? |
|
| |||
| |||
| ne, ispričavam se, ali to neće raditi. iTunes radi samo priznati apple proizvoda. Samsung nije tako navika funkcionirati. vjerujte mi Pokušao sam da radiš. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi iPod Nano 5. generacije Video za računala i DVD-a na iPod? | nulyjeyo | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 3. studeni 2009 16:18 |
| Kako staviti iTunes Film i glazba za Non-jabuka Portable Player? | panpangege | Multimedija i kodeci | 1 | 2. studeni 2009 14:21 |
| Download Online Audio datoteka i sinkronizaciju za iPod | Jednostavnost | Multimedija i kodeci | 1 | 21. ožujak 2009 11:19 |
| Vertical Sync? Vaša mišljenja. | MikeL | PC & konzole Igre | 2 | 20 siječanj 2009 18:12 |
| Koja je razlika u MP3 player i iPod *** pomoći? | Hali | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 21. studeni 2008 09:56 |
| Thread Tools | |
| |