kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Ön tudja, hogy egy általános, szinkron mp3 lejátszó [nem egy iPod] az iTunes?

Reply

Téma eszközök
Old Március 18, 2007, 13:40
Új tag Csoport

Default Ön tudja, hogy egy általános, szinkron mp3 lejátszó [nem egy iPod] az iTunes?

Lets mondjuk például a Samsung K5 ...? Letöltöttem egy dalt az iTunes [Jeffree Star's szempilla Curlers ... stb], és szokás hadd tegye az én mp3-lejátszó [Samsung K5], mivel a dal a "védett". Van úgy tudom én szinkron mp3 lejátszó [nem iPod], hogy az iTunes?
Old Március 18, 2007, 15:39
Új tag Csoport

Default Ön tudja, hogy egy általános, szinkron mp3 lejátszó [nem egy iPod] az iTunes?

Nem, sajnálom, de ez nem fog működni. iTunes csak annak felismerése, hogy az Apple termékek. Samsung isnt így szokott dolgozni. Higgy nekem megpróbáltam csinálja.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.