mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Sunteţi în măsură să o sincronizare generic mp3 player [nu un iPod] cu iTunes?

Reply

Thread Tools
Old 18 martie 2007, 13:40
Noile state Group

Default Sunteţi în măsură să o sincronizare generic mp3 player [nu un iPod] cu iTunes?

Să spunem de exemplu, la un Samsung K5 ...? Am descarcat un cântec de la iTunes [Jeffree Star's geană Curlers ... etc] şi este obiceiul Lasă-mă să-mi pune-l pe mp3 player [Samsung K5], pentru că piesa este "protejat". Există un mod în care pot sincroniza meu mp3 player [nu iPod] la iTunes?
Old 18 martie 2007, 15:39
Noile state Group

Default Sunteţi în măsură să o sincronizare generic mp3 player [nu un iPod] cu iTunes?

Nu, îmi pare rău, dar el nu va funcţiona. iTunes funcţionează numai să recunoască produsele Apple. Samsung isnt astfel că obiceiul de lucru. Crede-ma am încercat să fac asta.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Nou iPod Nano 5a Generation Video pentru a de computere şi DVD la spre iPod? nulyjeyo Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 1 3 noiembrie 2009 16:18
Cum de a pune Itunes Film şi Muzică pentru non-mere portabil Player? panpangege Multimedia & Codecs 1 2 noiembrie 2009 14:21
Descărcaţi Online fişiere audio şi Sync pentru un iPod Simplitate Multimedia & Codecs 1 21 Mar 2009 11:19
Vertical Sync? Opiniile dumneavoastră. Mikel PC & Console Jocuri 2 20 ianuarie 2009 18:12
Care este diferenţa în player MP3 şi iPod *** ajuta? hali Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 1 21 noiembrie 2008 09:56
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.