![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Umožňuje povedať napríklad Samsung K5 ...? i stiahnuté skladby z iTunes [Jeffrey Star to riasa Curlers ... atď], a je zvyknutý nech mi ju na môj mp3 prehrávač [Samsung K5] pretože písnička je "chránený". Existuje spôsob, ako môžem synch môj mp3 prehrávač [nie iPod] na iTunes? |
|
| |||
| |||
| Nie, prepáčte, ale to nebude fungovať. iTunes funguje iba uznať jablčných produktov. samsung isnt tak zvyknutý pracovať. Verte mi aj sa snažili robiť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nový iPod nano 5. generácie Video k počítaču a DVD na iPod? | nulyjeyo | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 3.listopadu 2009 16:18 |
| Ako Dajte iTunes Film a hudba na non-jablko Prenosný prehrávač? | panpangege | Multimedia & Kodeky | 1 | 2 novembra 2009 14:21 |
| Prevziať Online audio súbory a Sync pre iPod | Jednoduchosť | Multimedia & Kodeky | 1 | 21. marec 2009 11:19 |
| Vertikálne Sync? Vaše názory. | Mikel | PC a herné konzoly | 2 | 20. januára 2009 18:12 |
| Aký je rozdiel v MP3 prehrávači iPod a *** pomôcť? | hali | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 21. novembra 2008 09:56 |
| Thread Tools | |
| |