мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Јесте ли у могућности то Сынц генеричке мп3 плаыер [не иПод] са иТунес?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. Јан 2007, 13:40
Нови члан групе

Default Јесте ли у могућности то Сынц генеричке мп3 плаыер [не иПод] са иТунес?

Омогућава рећи нпр Самсунг К5 ...? ја скинути пјесму из иТунес [Јеффрее Стар'с трепавице Цурлерс ... етц], а навика пустити мене ставио га на мој мп3 плаыер [Самсунг К5] јер пјесма је "заштићена". Има ли неки начин ја могу Сынц мој мп3 плаыер [не иПод] на иТунес?
Old 18. Јан 2007, 15:39
Нови члан групе

Default Јесте ли у могућности то Сынц генеричке мп3 плаыер [не иПод] са иТунес?

не, извињавамо се, али то неће радити. иТунес ради само признати аппле производа. Самсунг није тако навика посао. верујте нама Покушао сам да радиш.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Нови иПод нано 5. генерација видео на рачунар и ДВД на ипод? нулыјеыо Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 3. новембар 2009 16:18
Како ставити ИТунес Филм и музика на не-Аппле Преносни плејер? панпангеге Мултимедија и кодеци 1 2. новембар 2009 14:21
Доунлоад Онлине Аудио датотека и синхронизацију за иПод Једноставност Мултимедија и кодеци 1 21 март 2009 11:19
Вертицал Сынц? Ваша мишљења. МикеЛ ПЦ & конзоле Игре 2 20 јануар 2009 18:12
Која је разлика у МП3 плаыер и иПод *** помоћи? Хали Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 21 новембар 2008 09:56
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц