az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

Size senkronizasyon için genel bir mp3 çalar mümkün edilmiştir [iTunes bir iPod] mı?

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2007, 13:40 18
Yeni Üye Grubu

Default Size senkronizasyon için genel bir mp3 çalar mümkün edilmiştir [iTunes bir iPod] mı?

Sağlar örneğin Samsung K5 söylüyorlar ...? Ben iTunes bir şarkı indirilen [Jeffree Star's kirpik Curlers ... vb] ve bana mp3 çalar üzerinde dayanmalıdırlar alışkanlık [Samsung K5] çünkü şarkı "" korunmaktadır. Orada olabilir senk benim mp3 çalar bir yol i [iPod değil] iTunes için mi?
Old Mart 2007, 15:39 18
Yeni Üye Grubu

Default Size senkronizasyon için genel bir mp3 çalar mümkün edilmiştir [iTunes bir iPod] mı?

hayır, üzgünüm ama çalışmaz. iTunes sadece elma ürünleri tanımaya çalışır. o alışkanlık iş bu isnt Samsung. Bana Güveniyorum'u yaparak denedim var.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni iPod Nano 5. nesil Video Bilgisayar ve DVD Ipod için? nulyjeyo Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 1 3 Kasım 2009 16:18
Sigara nasıl iTunes Film ve Müzik Put-elma Taşınabilir oyuncu? panpangege Multimedya & Codec'ler 1 2 Kasım 2009 14:21
İndir Online Audio Files ve Sync an Ipod için Basitlik Multimedya & Codec'ler 1 Mar 2009 21. 11:19
Dikey Senk? Görüş. Mikel PC & Oyun Konsolu 2 20. Ocak 2009 18:12
Hangi MP3 çalar ve IPOD gibi farklar *** yardım nedir? HALI Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 1 21. Kasım 2008 09:56
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından