![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Припустимо, наприклад, Samsung K5 ...? Я скачав пісню з ITunes [Jeffree Star's Щипці для завивки вій ... і т.д.] і це звичай дозвольте мені сказати про мою mp3-плеєр [Samsung K5], тому що пісня є "захищеною". Чи є спосіб синхронізувати мій mp3-плеєр [not IPod] в Itunes? |
|
| |||
| |||
| Ні, вибачте, але це не буде працювати. ITUNES працює тільки визнати продукції Apple. Samsung хіба так не спрацюють. повірте я намагався робити це. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нові Ipod Nano 5-го покоління відео в комп'ютер і DVD з Ipod? | nulyjeyo | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 3 листопада 2009 16:18 |
| Як поставити Itunes фільмів і прослуховування музики до не-Apple Портативний плеєр? | panpangege | Мультимедіа & кодеки | 1 | 2 листопада 2009 14:21 |
| Завантажити Інтернет звукових файлів і синхронізація з Ipod | Простота | Мультимедіа & кодеки | 1 | 21 березня 2009 11:19 |
| Вертикальна синхронізація? Ваше мнение. | Мікель | PC & консоль Gaming | 2 | 20 січня 2009 18:12 |
| Яка різниця в MP3-плеєр і IPOD *** допомогти? | Hali | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 21 листопада 2008 09:56 |
| Різьба Інструменти | |
| |