![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Im гледаш получаването на нов телефон, но аз арго реши между 2 телефони новите LG Renoir или iphone бях гледам в спецификациите и единствената голяма разлика е LG има 8mg камера и iphone просто 2meg също ATM моя телефон, който е ГВ viewity не престъпление, но живота на батерията е боклук тя трае 2 дни и аз се чудех Времето на iphone трае дълго или Renoir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Производителите сайтове трябва да ви кажа за живота на батерията. Що се отнася до камерата, бих си представите 8MP е много по-добро качество от 2MP. Обикновено можете да намерите онлайн с отзиви например снимки, така можете да видите качество.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Животът ме е научил да стоят настрана от Apple продукти. Особено тези, които се наричат телефон, но почти не са.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами всички камери на телефони са вредни, ако беше ти, аз ще игнорират камера, и избирате в зависимост от други характеристики, и ако имате нужда от камерата, вземи фотоапарат. Независимо от това, че може просто да ми се претенции, защото аз правя малко на фотографията като хоби, и по този начин да има цифров SLR, така че rearly забележите разлика в качеството.
| |||
| |||
| Имам проверени на производителите на сайта и за двете от тях viewity talktime: 210min режим на готовност: 285 часа Renoir talktime: 200min режим на готовност: 350 часа iphone talktime: 10 часа режим на готовност: 300 часа но нещо ми е живота на батерията (готовност) I DONT мисля е, че тъй като трябва да отговаря ми батерия изглежда като веднъж на 2 дни или 3? doesn't смисъл |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Батерии дегенерирам с течение на времето, в насипно състояние и способността им да поддържат обвинението, ако всички сте притеснявана си с телефона си, просто купи нова батерия за нея, тя ще е евтино, отколкото на нов телефон. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Камерата на Nokia N96 е страхотно. ![]() Не мога да кажа за разликата между нея и моята камера, посветен Купих миналата година. Не SLR все пак.
|
| |||
| |||
| Бих трябва да се разминават, някои телефони имат отлични камери. Но това е малко удари и Мис и megapixels не еднакво добра камера. |
|
| |||
| |||
| Да, предполагам, че повече това, което бе най Първи, и не знам дали това е добре, докато не видите конкретна снимка преглед за нея, което не съм виждал някой от за всяка камера, но аз не изглеждаше, че Трудно е за тях. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Кои touchphone за мен HTC или iPhone или други? | jimbeam | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 4 ноември 2008 15:55 |
| IPhone оферта | somptingson | Изключено Тема Дискусия | 4 | 29 Jan 2008 15:36 |
| Iphone | dannyriches | Изключено Тема Дискусия | 5 | 30 декември 2007 12:22 |
| Лил Q за iphone | Джими Шапка | Изключено Тема Дискусия | 12 | 28 Дек 2007 17:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |