![]() |
|
| |||
| |||
| im pohledu na získání nového telefonu, ale i cant rozhodnout mezi 2 telefony nové LG renoir nebo iphone jsem byl při pohledu na parametry a jediný hlavní rozdíl je v lg má 8mg fotoaparát a iphone jen 2meg také atm můj telefon, který je LG viewity žádný trestný čin, ale výdrž baterie je svinstvo to trvá 2 dny a já jsem věděl, že počasí iphone trvá déle nebo renoir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Výrobci stránky by vám životnost baterie. Pokud jde o kameru, já bych si představit, že by 8MP je spoustu kvalitnější než 2MP. Obvykle najdete recenze on-line se například záběry, takže můžete vidět na kvalitě.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Život mě naučil držet od Apple produkty. Hlavně ty, které se nazývají telefonem, ale sotva se.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No všechny fotoaparáty na telefonech jsou špatné, kdybych byl tebou, bych ignorovat fotoaparátu, a vybrat si v závislosti na jiné vlastnosti, a pokud potřebujete kameru, dostanete kameru. Však, že by mohl být právě já byl náročný, protože mám trochu fotografie jako hobby, a bude tak mít digitální SLR, tak jsem rearly upozornění na rozdíl v kvalitě.
| |||
| |||
| Mám odhlásila výrobci internetové stránky pro oba viewity talktime: 210min pohotovostní: 285 hodina renoir talktime: 200min pohotovostní: 350 hodin iphone talktime: 10 hodin pohotovostní: 300 hodin ale to je můj životnosti baterie (v pohotovostním stavu) i dont myslet, že je, protože jsem na starosti můj baterie se zdá, jako vždy jednou za 2 dny nebo 3? doesnt smysl |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Baterie rozkládat v čase, a ztratí schopnost držet poplatku, je-li vše, co se obtěžoval asi s telefonem, stačí koupit nové baterie za to, že by bylo levnější, než nový telefon. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kamery na Nokia N96 je úžasné. ![]() Nemohu říci, že rozdíl mezi ním a mým věnuje fotoaparát jsem koupil minulý rok. SLR když ne.
|
| |||
| |||
| Vzal bych si nesouhlasit, některé telefony mají výborné kamery. Ale to je trochu zasáhnout a megapixelů a chybět nebude rovná dobrou kameru. |
|
| |||
| |||
| Ano, myslím, že to, co víc jsem byl na získání, a nevíte, zda je to dobré, až uvidíte konkrétní fotografii recenzi na to, které jsem neviděl žádné z pro všechny kamery, ale dosud vypadalo, že těžké pro ně. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Které touchphone pro mě HTC nebo iPhone nebo jiné? | jimbeam | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 4. listopadu 2008 15:55 |
| IPhone Nabídka | somptingson | Vypnout Téma diskuze | 4 | 29. ledna 2008 15:36 |
| Iphone | dannyriches | Vypnout Téma diskuze | 5 | 30. prosince 2007 12:22 |
| Lil q o iPhone | Jimmy Hat | Vypnout Téma diskuze | 12 | 28. prosince 2007 17:31 |
| Thread Nástroje | |
| |