![]() |
|
| |||
| |||
| im να κοιτάζετε ένα νέο τηλέφωνο, αλλά θ επίκλισης αποφασίσει μεταξύ 2 νέα τηλέφωνα της LG Renoir ή το iphone έψαχνα σε specs και η μόνη σημαντική διαφορά είναι η LG έχει 8mg κάμερα και το iPhone μόλις 2meg επίσης atm το τηλέφωνό μου το οποίο είναι lg viewity δεν το αδίκημα, αλλά η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι χάλια θα διαρκεί 2 ημέρες και Αναρωτιόμουν καιρός το iphone διαρκεί περισσότερο ή το Renoir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κατασκευαστές ιστοσελίδες θα πρέπει να σας πω τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όσο για την κάμερα, θα ήθελα να φανταστώ το 8MP είναι συνολικά πολύ καλύτερη ποιότητα από τα 2MP. Συνήθως, μπορείτε να βρείτε online με σχόλια παράδειγμα πλάνα έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε την ποιότητά του.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η ζωή μου έχει διδάξει να μείνετε μακριά από τα προϊόντα της Apple. Ειδικά αυτές που ονομάζονται τηλέφωνο, αλλά είναι ελάχιστα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν κάμερες σε όλα τα τηλέφωνα είναι κακή, Αν ήμουν εσύ, θα αγνοήσουμε την κάμερα, και να επιλέξετε ανάλογα με τις άλλες λειτουργίες, και αν χρειάζεστε μια φωτογραφική μηχανή, μια κάμερα. Ωστόσο αυτό θα μπορούσε απλώς να είναι επιλεκτικοί, επειδή μου να κάνω κάποια φωτογραφία ως χόμπι, και έτσι έχουμε μια ψηφιακή SLR, έτσι rearly ανακοίνωση της ποιότητας διαφορά.
| |||
| |||
| Έχω ελέγξει την ιστοσελίδα για τους κατασκευαστές και τους δύο viewity talktime: 210min αναμονής: 285 ώρες Renoir talktime: 200min αναμονής: 350 ώρες iphone talktime: 10 ώρες αναμονής: 300 ώρες αλλά το θέμα είναι μου διάρκεια ζωής της μπαταρίας (standby) i dont πιστεύω είναι ότι επειδή έχω να χρεώσει μπαταρία μου φαίνεται σαν μία φορά κάθε 2 ημέρες ή 3; doesn't έχουν νόημα |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Μπαταρίες υποβαθμίσει την πάροδο του χρόνου, χαλαρά και την ικανότητά τους να διατηρούν την επιβάρυνση, εάν όλες σας τις ενδιαφέρει, είναι με το τηλέφωνό σας, μόλις αγοράσετε μια νέα μπαταρία για αυτό, θα είναι φθηνότερο από ένα νέο τηλέφωνο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η κάμερα για το Nokia N96 είναι τρομερός. ![]() Δεν μπορώ να πω τη διαφορά μεταξύ αυτού και μου αφιερωμένο κάμερα αγόρασα πέρυσι. Δεν SLR όμως.
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να διαφωνήσω, ορισμένα τηλέφωνα έχουν εξαιρετική κάμερες. Αλλά είναι λίγο έπληξε και χάσουμε και megapixels δεν είναι ίσο με μια καλή φωτογραφική μηχανή. |
|
| |||
| |||
| Yea, υποθέτω ότι αυτό που πάνω της ήταν να σε, και δεν ξέρω αν είναι καλό μέχρι να δείτε μια συγκεκριμένη φωτογραφία για την αναθεώρηση αυτή, η οποία δεν έχω δει καμία από κάθε κάμερα, αλλά δεν έχω φαινόταν ότι δύσκολο για αυτούς. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια touchphone για μένα HTC ή iPhone ή άλλα; | jimbeam | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 4η Νοεμβρίου 2008 15:55 |
| IPhone Προσφορά | somptingson | Off Topic Συζήτηση | 4 | 29 Ιαν 2008 15:36 |
| Iphone | dannyriches | Off Topic Συζήτηση | 5 | 30 Δεκ. 2007 12:22 |
| Lil q για το iphone | Jimmy Hat | Off Topic Συζήτηση | 12 | 28 Δεκ. 2007 17:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |