![]() |
|
| |||
| |||
| im gledate uzimajući novi telefon, ali ja licemjerje odlučiti između 2 telefonija novi LG renoir ili iphone sam bio obličje na naočale, a glavna razlika je samo u lg ima kameru 8mg i iphone samo 2meg također ATM moj telefon koji je LG je viewity bez uvrede, ali je baterija život je sranje to traje 2 dana i bio sam zadivljen vremena iphone traje duže ili renoir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Web stranicama proizvođača trebao bi vam reći baterija život. Što se tiče kamere, Dajte zamislite 8MP je u cjelini puno bolje kvalitete od 2MP. Obično možete pronaći recenzije online primer metak pa možete vidjeti kvalitetu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Život je učio me da ostanu daleko od Apple proizvoda. Pogotovo one koje se nazivaju telefonom, ali jedva se.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa svi kamera na telefonima su loši, Ako sam bio ti, ja bih zanemariti kamere, i izabrati ovisno o drugim mogućnostima, a ako vam je potrebna kamera, dobili kameru. Međutim da bi moglo biti samo zato što mi se picky učiniti nešto fotografije kao hobi, a time su digitalni SLR, tako da sam rearly primijetiti razliku kvalitete.
| |||
| |||
| Imam provjeriti jesu proizvođači website za oboje viewity talktime: 210min čekanja: 285hours renoir talktime: 200min čekanja: 350hours iphone talktime: 10hours čekanja: 300hours no stvar je moj život baterije (stanju) ja dont misliti da zato što sam teretiti moj baterijom izgleda kao jednom svaka 2 dana ili 3? se smisla |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Baterije degradira vremenom, i labav sposobnost držati naplatiti, ako je sve što su o mucio s telefonom, jednostavno kupite novu bateriju za njega, bilo bi jeftinije nego novi telefon. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kamere na Nokia N96 je Awesome. ![]() Ne mogu reći razlika između nje i moje pridijeljeni kameru sam kupio prosle godine. Iako nije SLR.
|
| |||
| |||
| Htio je da se slaže, neki telefoni imaju odlične kamere. Ali to je malo pogodile i propustiti i Megapixels ne ravnopravni dobar fotoaparat. |
|
| |||
| |||
| Da, mislim da je više što sam bio uzimajući u, a vi ne znate, ako je dobro dok ne vidite određenu fotografiju za pregled, što nisam vidio bilo koje u bilo koju kameru, ali nisam gledao da teško za njih. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koji touchphone za mene ili HTC iPhone ili drugima? | jimbeam | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 4. studeni 2008 15:55 |
| IPhone Ponuda | somptingson | Off Topic Discussion | 4 | 29 siječanj 2008 15:36 |
| Iphone | dannyriches | Off Topic Discussion | 5 | 30. prosinac 2007 12:22 |
| Lil q o iphone | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 12 | 28. prosinac 2007 17:31 |
| Thread Tools | |
| |