![]() |
|
| |||
| |||
| im looking at kapok egy új telefont, de én vidám dönteni 2 telefonok között az új LG Renoir vagy az iPhone-én néztem a szemüveg és az egyetlen jelentős különbség van az LG egy 8mg kamera és a iphone csak 2meg is atm a telefon, amely Az LG viewity nem bűncselekmény, hanem az akkumulátor élettartamát is szar, hogy 2 napig tart, és arra gondoltam az iPhone időjárás tovább tart, vagy a Renoir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gyártók honlapokon kell mondanom az akkumulátor élettartamát. A kamera, amiben képzelni 8MP van egy csomó jobb minőségű, mint a 2MP. Általában találhat véleménye online például lövések, így a minőség.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az élet megtanította nekem, hogy távol tartja magát az Apple termékek. Különösen is, hogy van telefon, de alig vannak.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát minden kamerák a telefon rossz, ha te voltál, azt figyelmen kívül hagyják a kamerát, és válassza függően más funkciókat, és ha kell egy fényképezőgép, egy kamera. Azonban lehet, hogy csak nekem nem válogatós, mert én egy kicsit a fotó, mint egy hobbi, és ezáltal a digitális SLR, úgyhogy rearly nyilatkozat a minőségi különbség.
| |||
| |||
| Nekem van ellenőrizni a gyártók honlapja mindkettő viewity beszélgetési: 210min Készenlét: 285hours renoir beszélgetési: 200min Készenlét: 350hours iPhone beszélgetési: 10hours Készenlét: 300hours de a dolog az én akkumulátor-élettartam (készenlét) I dont gondol, hogy azért, mert az akkumulátor töltöttségi my tűnik egyszer minden 2 nap vagy 3? doesnt értelme |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Akkumulátorok bomlik az idő múlásával, és a laza, hogy képesek tartani a díjat, ha az összes Ön zavarta körül a telefon, csak egy új akkumulátort vásárolni mert ez olcsóbb, mint egy új telefon. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A kamera a Nokia N96 is awesome. ![]() Nem tudom megmondani a különbséget közte és az én dedikált kamera vettem tavaly. Nem SLR volt.
|
| |||
| |||
| Én meg nem ért, bizonyos telefonok kitűnő kamerák. De ez egy kicsit hit és Miss megapixel és nem egyenlő egy jó fényképezőgépet. |
|
| |||
| |||
| Igen, azt hiszem, hogy ez több, mit kilyukadni, és nem tudom, hogy jó, amíg nem lát egy adott fotó felülvizsgálatát is, amely nem láttam sem semmilyen kamera, de még nem látszott, hogy nehéz őket. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Melyik touchphone nekem HTC vagy iPhone, vagy mások? | jimbeam | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 4. november 2008 15:55 |
| IPhone Kínál | somptingson | Off Topic Discussion | 4 | 29. január 2008 15:36 |
| Iphone | dannyriches | Off Topic Discussion | 5 | 30. december 2007 12:22 |
| Lil q az iPhone | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 12 | 28. december 2007 17:31 |
| Téma eszközök | |
| |