![]() |
|
| |||
| |||
| IM מסתכל מקבל טלפון סלולרי חדש, אבל אני התחסדות להחליט בין 2 טלפונים חדשים של LG renoir או iPhone הייתי מסתכל וכן מפרט את עיקרי ההבדל היחיד הוא LG יש מצלמה 8mg ואת iPhone רק 2meg גם ATM הטלפון שלי שנמצא את LG viewity אך לא עברה את חיי הסוללה היא שטויות זה נמשך 2 ימים ואני תהיתי מזג אויר את iPhone נמשך זמן רב יותר או את renoir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יצרנים אתרים צריך להגיד לך את חיי הסוללה. לגבי המצלמה, אני רוצה לדמיין את 8MP הוא הרבה יותר איכותי מאשר 2MP. בדרך כלל ניתן למצוא ביקורות באינטרנט באמצעות דוגמה יריות, כך שתוכל לראות את האיכות.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| החיים לימדו אותי להישאר מחוץ Apple המוצרים. במיוחד כי אלו נקראים הטלפון, אבל הם בקושי.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, כל המצלמות על טלפונים הם רעים, אם אני הייתי אתה, הייתי להתעלם מצלמה, ולבחור בהתאם תכונות אחרות, ואם אתה צריך מצלמה, תביא מצלמה. עם זאת, כי אולי יהיה לי להיות picky בגלל שאני עושה קצת צילום בתור תחביב, וכך יש SLR דיגיטלית, אז אני rearly מבחין בהבדל האיכות.
| |||
| |||
| יש לי בדק את האתר עבור יצרני שניהם viewity talktime: 210min המתנה: 285hours renoir talktime: 200min המתנה: 350hours iPhone talktime: 10hours המתנה: 300hours אבל העניין הוא את חיי הסוללה (המתנה) dont אני חושב שזה בגלל זה אני צריך לחייב את הסוללה נראה כמו פעם 2 או 3 ימים? doesn't הגיוני |
|
| |||
| |||
| אתה לקח את המילים ימין מחוץ לי את הפה!, אני לא יכול להסכים יותר. |
|
| |||
| |||
| סוללות לבזות לאורך זמן, ואת היכולת שלהם משוחרר לקיים את החיוב, אם אתה כל טרח בנושא עם הטלפון שלך, רק לקנות סוללה חדשה על זה, זה יהיה זול יותר מאשר טלפון סלולרי חדש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| המצלמה של נוקיה N96 הוא ענק. ![]() אני לא יכול לומר את ההבדל בינה לבין המצלמה הייעודי שלי קניתי בשנה שעברה. אם כי לא SLR.
|
| |||
| |||
| הייתי צריך להסכים, חלק מהטלפונים יש מצלמות מעולות. אבל זה קצת פגע ו מיס ו megapixels אינו שווה לי על מצלמה טובה. |
|
| |||
| |||
| כן, אני מניח שזה יותר מה שאני מקבל בבית, ואתה לא יודע אם זה טוב עד שאתה רואה תמונה מסוימת סקירה על זה, וזה לא ראיתי אף אחד עבור כל מצלמה, אבל אני עדיין לא נראה כי קשה להם. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איזו touchphone בשבילי HTC או iPhone או אחרים? | jimbeam | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | 4th נובמבר 2008 15:55 |
| IPhone הצעה | somptingson | דיון Off topic | 4 | 29 ינואר 2008 15:36 |
| IPhone | dannyriches | דיון Off topic | 5 | 30 דצמבר 2007 12:22 |
| ליל ותשובות על iPhone | Hat, ג 'ימי | דיון Off topic | 12 | -28 דצמבר 2007 17:31 |
| שרשרת כלים | |
| |