![]() |
|
| |||
| |||
| im looking at getting naują telefoną, bet i cant nuspręsti tarp 2 telefonų nauja LG Renoir ar iphone, aš ieškojau ne Specifikacijos ir tik esminis skirtumas yra LG 8mg kameros ir iphone, tik 2meg ATM taip pat mano telefone yra LG viewity ne nusikaltimas, bet baterija yra šūdas ji trunka 2 dienas ir man buvo įdomu, orai iphone trunka ilgiau ar Renoir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gamintojai tinklapis turi pasakyti baterija. Kaip kamera, I'd įsivaizduoti 8MP yra visai daug geresnės kokybės nei 2MP. Paprastai jūs galite rasti Apžvalgos internetu nuotraukų Pavyzdžiui, kad galėtumėte pamatyti kokybe.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gyvenimas mane išmokė gyventi atokiau nuo Apple. Ypač tuos, kurie yra vadinami telefonu, bet vargu ar yra.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na viskas telefonų fotoaparatai yra blogai, jei aš jums norėčiau ignoruoti kamera, ir pasirinkti, priklausomai nuo kitų savybių, ir, jei reikia fotoaparato, gaukite fotoaparatą. Tačiau, kad gali būti tiesiog man yra pernelyg išrankus, nes aš šiek tiek fotografijos, kaip hobis, o tai turi skaitmeninį SLR, todėl aš rearly pranešimas kokybės skirtumų.
| |||
| |||
| Pavarčiau iš gamintojo svetainėje abu viewity talktime: 210min Standby: 285hours Renoir talktime: 200min Standby: 350hours iphone talktime: 10hours Standby: 300hours tačiau tai yra mano baterija (Standby) I dont think yra todėl, kad aš turiu už mano baterija atrodo kartą per 2 dienas ar 3? doesnt prasmės |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Baterijos skyla per tam tikrą laiką, ir praranda savo sugebėjimą išlaikyti mokestį, jei visi esate nesiteikė apie su savo telefonu, tiesiog pirkti nauja baterija, ji bus pigesnė nei naują telefoną. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Nokia N96 kamera yra awesome. ![]() Aš negaliu pasakyti, tarp jo ir mano fotoaparatas skirtas skirtumas aš nusipirkau pernai. Ne SLR nors.
|
| |||
| |||
| Norėčiau turėti nesutikti, kai kurie telefonai turi puikią kamerų. Bet tai šiek tiek nukentėjo ir praleisti ir megapixels nėra lygus gerą fotoaparatą. |
|
| |||
| |||
| Taip, manau, kad dar ne, ką aš vis viena, o jūs nežinote, jei ji gera, kol pamatysite konkrečios Nuotraukų peržiūra jis, kurį aš mačiau bet bet kokios kameros, tačiau aš ne atrodė, kad sunku jiems. |