![]() |
|
| |||
| |||
| im looking at iegūt jaunu telefonu, bet nevaru izšķirties starp 2 telefoniem Jaunā LG Renoir vai iphone i uzlūkoja specs un tikai galvenā atšķirība ir lg ir 8 mg kameru un iphone tikko 2meg arī atm mans tālrunis, kas ir lg viewity nav pārkāpums, bet baterijas dzīve ir sūds tas ilgst 2 dienas, un es domāju laika iphone ilgākas vai Renoir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ražotāji mājas jāpastāsta jums akumulatora ekspluatācijas laiku. Kas attiecas uz kameru, es iedomāties 8MP ir visai daudz labāka kvalitāte nekā 2MP. Parasti jūs varat atrast pārskatu tiešsaistē, piemēram kadru, lai jūs varētu redzēt kvalitāti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dzīve man ir iemācījusi to apturēt prom no Apple produktiem. Jo īpaši tos, ko sauc par telefonu, bet tikko ir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu visi telefoni kameras ir slikti, ja man bija jums, es ignorētu kameru, un izvēlēties atkarībā no citas funkcijas, un, ja nepieciešams kamera, iegūt kameru. Tomēr, ka var tikai es to picky jo man mazliet par fotogrāfiju kā hobijs, un tā ir digitālā spoguļkamera, tāpēc es rearly paziņojums kvalitātes atšķirības.
| |||
| |||
| i ir paņemts mājas ražotājiem abus viewity talktime: 210min Standby: 285hours Renoir talktime: 200min Standby: 350hours iphone talktime: 10hours Standby: 300hours bet lieta ir mana akumulatora ekspluatācijas laiku (gaidīšanas režīmā) i dont domāju, ka, jo man ir maksas mana akumulatoru šķiet, piemēram, ik pēc 2 dienām vai 3? doesn't jēgas |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Baterijas degradēt laika gaitā, un zaudē spēju turēt maksas, ja viss, kas Jums ir bothered par ar telefonu, tikai pirkt jaunu bateriju tā, tas būtu lētāk nekā jaunu telefonu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Par Nokia N96 kamera ir awesome. ![]() Es nevaru pateikt atšķirību starp to un manu īpašu kameras iegādājos pagājušajā gadā. Nav SLR though.
|
| |||
| |||
| Man ir domstarpības, daži telefoni ir lieliskas kameras. Bet tas ir mazliet hit un palaist garām un megapixels nav vienāda ar labu kameru. |
|
| |||
| |||
| Jā, es domāju, ka ir vairāk to, kas man bija panākt, pie, un jūs nezināt, vai tas ir labi, līdz redzat īpaša foto pārskats par to, ko es neesmu redzējis kādu par jebkuru kameru, bet man nav izskatījās, ka grūti viņiem. |
![]() |
|
| Bookmarks |