![]() |
|
| |||
| |||
| im patrząc na zdobycie nowego telefonu, ale i cant zdecydować między 2 nowe telefony LG Renoir lub iphone byłem patrząc na specyfikacją i tylko duża różnica jest lg ma 8mg aparat i po prostu iPhone 2meg także atm mojego telefonu, który jest LG viewity nie przestępstwo, ale żywotność baterii jest bzdura trwa 2 dni i ja zastanawiałem się pogoda w iPhone trwa dłużej lub Renoir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Producenci strony powinny powiedzieć, żywotność baterii. Jeśli chodzi o aparat fotograficzny, I'd sobie wyobrazić 8MP jest dużo lepszej jakości niż 2MP. Zwykle można znaleźć recenzje online przykład strzały, dzięki czemu można zobaczyć jakości.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Życie uczy mnie do pobytu z dala od produktów Apple. Szczególnie te, które są nazywane telefon, ale ledwo się.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż wszystkie kamery na telefony są złe, Gdybym był tobą, będę ignorować kamery, i wybrać w zależności od innych cech, a jeśli potrzebujesz aparat fotograficzny, kamera dostać. Niemniej jednak, że może być tylko do mnie, ponieważ jest Wybredni zrobić trochę fotografii jako hobby, a tym samym mieć cyfrowej lustrzanki, więc rearly zauważyć różnica w jakości.
| |||
| |||
| Mam obecnie sprawdzane producentów stronie dla obu z nich viewity rozmów: 210min gotowości: 285 godzin Renoir rozmów: 200min gotowości: 350 godzin iphone rozmów: 10 godzin gotowości: 300 godzin ale to jest mój baterii (gotowości) i dont pomyśleć, że ponieważ mam do ładowania baterii mój wydaje się raz na 2 dni lub 3? doesnt sensu |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Baterie rozkładu w czasie, i tracą zdolność do utrzymywania opłaty, jeśli jesteś o jedno z telefonem, po prostu kupić nową baterię to byłoby tańsze niż nowy telefon. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kamera na Nokia N96 is awesome. ![]() Nie mogę powiedzieć różnica między nim a moim dedykowany aparat kupiłem w zeszłym roku. Nie SLR though.
|
| |||
| |||
| I'd have to disagree, niektóre telefony mają doskonałe kamer. Ale to trochę hit i miss megapiksela i nie równa dobry aparat. |
|
| |||
| |||
| Yea, I guess that's what I więcej było uzyskanie w, a nie wiesz, czy to dobre, dopóki nie zobaczysz konkretnym zdjęciu przeglądu to, czego nie widziałem żadnego z za aparat, ale nie patrzył, że trudno im. |
![]() |
|
| Zakładki |