![]() |
|
|
|||
|
|||
|
im pohľade na získanie nového telefónu, ale i cant rozhodnúť medzi 2 telefóny nové LG renoir alebo iphone som bol pri pohľade na parametre a jediný hlavný rozdiel je v lg má 8mg fotoaparát a iphone len 2MEGA tiež atm môj telefón, ktorý je LG viewity žiadny trestný čin, ale výdrž batérie je svinstvo to trvá 2 dni a ja som vedel, že počasie iphone trvá dlhšie alebo renoir
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Výrobcovia stránky by vám životnosť batérie. Pokiaľ ide o kameru, já bych si predstaviť, že by 8MP je spoustu kvalitnejší ako 2MP. Obvykle nájdete recenzia on-line sa napríklad zábery, takže môžete vidieť na kvalite.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Život ma naučil držať od Apple produkty. Hlavne tie, ktoré sa nazývajú telefónom, ale sotva sa.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
No všetky fotoaparáty na telefónoch sú zlé, keby som bol tebou, bych ignorovať fotoaparátu, a vybrať si v závislosti na iné vlastnosti, a ak potrebujete kameru, dostanete kameru. Však, že by mohol byť práve já bol náročný, pretože mám trochu fotografie ako hobby, a bude tak mať digitálne SLR, tak jsem rearly oznámenie na rozdiel v kvalite.
|
|||
|
|||
|
Mám odhlásil výrobcovia internetovej stránky pre obidva
viewity Talktime: 210min pohotovostný: 285 hodina renoir Talktime: 200min pohotovostný: 350 hodín iphone Talktime: 10 hodín pohotovostný: 300 hodín ale to je môj životnosti batérie (v pohotovostnom stave) i dont myslieť, že je, pretože som na starosti môj batérie sa zdá, ako vždy raz za 2 dni alebo 3? doesnt zmysel |
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
|
|
|
|||
|
|||
|
Batérie rozkladať v čase, a stratí schopnosť držať poplatku, ak je všetko, čo sa obťažoval asi s telefónom, stačí kúpiť nové batérie za to, že by bolo lacnejšie, ako nový telefón.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kamery na Nokia N96 je úžasné.
![]() Nemôžem povedať, že rozdiel medzi ním a mojím venuje fotoaparát som kúpil minulý rok. SLR keď ne.
|
|
|||
|
|||
|
Vzal by som si nesúhlasiť, niektoré telefóny majú výborné kamery. Ale to je trochu zasiahnuť a megapixelov a chýbať nebude rovná dobrú kameru.
|
|
|
|||
|
|||
|
Áno, myslím, že to, čo viac som bol na získanie, a neviete, či je to dobré, až uvidíte konkrétne fotografiu recenzi na to, ktoré som nevidel žiadne z pre všetky kamery, ale ešte vyzeralo, že ťažké pre nich.
|