![]() |
|
| |||
| |||
| им гледате узимајући нови телефон, али ја лицемјерје одлучити између 2 телефонија нови ЛГ реноир или ипхоне сам био хандсоме на наочаре, а главна разлика је само у лг има камеру 8мг и ипхоне само 2мег такође АТМ мој телефон који је ЛГ је виеуиты без увреде, али је батерија живот је срање то траје 2 дана и био сам задивљен времена ипхоне траје дуже или реноир |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уеб страницама произвођача требало би вам рећи батерија живот. Што се тиче камере, Дајте замислите 8МП је у целини много боље квалитета од 2МП. Обично можете пронаћи рецензије онлине пример метак па можете видети квалитет.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Живот је учио ме да остану далеко од Аппле производа. Поготово оне које се називају телефоном, али једва се.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па сви камера на телефонима су лоши, Ако сам био ти, ја бих занемарити камере, и изабрати зависно о другим могућностима, а ако вам је потребна камера, добили камеру. Међутим да би могло бити само зато што ми се пицкы урадите нешто фотографије као хоби, а тиме су дигитални СЛР, тако да сам реарлы приметити разлику квалитета.
| |||
| |||
| Имам проверити јесу произвођачи уебсите за обоје виеуиты талктиме: 210мин приправности: 285хоурс реноир талктиме: 200мин приправности: 350хоурс ипхоне талктиме: 10хоурс приправности: 300хоурс но ствар је мој живот батерије (стању) ја донт мислити да зато што сам теретити мој батеријом изгледа као једном свака 2 дана или 3? се смисла |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Батерије деградира временом, и одушак способност држати наплатити, ако је све што су о муци са телефоном, једноставно купите нову батерију за њега, било би јефтиније него нови телефон. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Камере на Нокиа Н96 је Ауесоме. ![]() Не могу рећи разлика између ње и моје придијељени камеру сам купио просле године. Иако није СЛР.
|
| |||
| |||
| Хтео је да се слаже, неки телефони имају одличне камере. Али то је мало погодиле и пропустити и Мегапикселс не равноправни добар фотоапарат. |
|
| |||
| |||
| Да, мислим да је више што сам био узимајући у, а ви не знате, ако је добро док не видите одређену фотографију за преглед, што нисам видео било које у било коју камеру, али нисам гледао да тешко за њих. |