![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Sohbet fakat yeni bir telefon almak i cant 2 telefonlar yeni LG Renoir veya iPhone I arasında karar bakarak bu özellikleri ve tek büyük fark arıyordum LG bir 8mg Kamera ve iPhone sadece 2meg da benim telefon ATM var batarya ömrü 2 gün sürer ve i kitap olan LG viewity hiçbir suç ama daha uzun sürer veya Renoir hava iPhone merak ediyorum
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Üreticiler web siteleri için pil ömrü söylemek gerekir. Kamera gelince, ben 8MP hayal ediyorum ve 2MP daha çok daha kaliteli olduğunu. Böylece kalitesini görebilirsiniz Normalde değerlendirmeleri örnek çekim online olarak bulabilirsiniz.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hayat bana uzak Apple ürünleri kalmayı öğretti. Telefon denir Özellikle olanları, ama anca vardır.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Şey telefonlar tüm kameralar kötü Eğer sendin, ben ve kamera yok saymak da diğer özelliklerine bağlı olarak seçin ve bir kamera gerekiyorsa, bir kamera almak. Ancak bu sadece olabilir çünkü bir hobi olarak fotoğraf biraz yapmak bana ve bu nedenle bir dijital SLR var, dolayısıyla rearly kalitesini fark seçici olmak.
|
|||
|
|||
|
Ben de onları için üretici firma web sitesi kontrol var
viewity talktime: 210min Bekleme: 285hours Renoir talktime: 200min Bekleme: 350hours iPhone talktime: 10hours Bekleme: 300hours ama şey benim pil ömrü (bekleme) i dont düşünüyorum, çünkü benim bataryayı şarj zorunda olduğu gibi bir kez, her gün 2 veya 3 gibi? doesnt mantıklı |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
Zaman Piller indirgemek ve gevşek becerilerini masrafı tutar, eğer tüm ilgili telefonla rahatsız olduğunu, sadece bunun için yeni bir pil satın almak, yeni bir telefon daha ucuz olacak.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nokia n96 üzerindeki kamera awesome.
![]() Ben ve benim adanmış kamera arasında Geçen yıl satın farkı söyleyemem. SLR değil ama.
|
|
|||
|
|||
|
Ben katılmıyorum, bazı telefonlar mükemmel kameralar have ediyorum. Ama biraz bulunanlar ve özlüyorum ve megapiksel bir kamera eşit değil.
|
|
|
|||
|
|||
|
Evet, sanırım daha fazla's Ben ne almak, ve siz bunun için herhangi bir kamera için hangi görmedim özel bir fotoğraf inceleyin, bakın, eğer iyi bilirsin ama baktım yapmazsınız zor onlar için.
|