![]() |
|
| |||
| |||
| І. дивлячись на отримання нового телефону, але я нахиляє вибирати між 2 нових телефонів LG Renoir або iphone я дивився на специфікації і єдиним основною відмінністю є LG має 8mg камерою і iphone тільки 2meg також банкомат мого телефону, який LG viewity НЕ злочином, а термін служби батарей це лайно це триває 2 дні і мені цікаво погода iphone триває довше або Ренуара |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виробники веб-сайти повинні сказати вам акумулятора. Що ж до камери, я думаю, 8MP цілому набагато кращим якістю, ніж 2MP. Зазвичай ви можете знайти відгуки онлайн з прикладом постріли тому ви можете побачити на якість.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Життя навчило мене триматися подалі від продукції Apple. Особливо ті, які називаються телефону, але навряд є.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну всі камери на телефонах погано, якщо б я тебе, я б ігнорувати камеру і вибирати в залежності від інших особливостей, а якщо вам потрібна камера, отримати камеру. Разом з тим, що може бути просто мені бути розбірливими, тому що я трохи фотографією як хобі, і, таким чином, цифрові дзеркальні, так що я помітив rearly різниця в якості.
| |||
| |||
| Я перевірив виробників сайт для них обох viewity розмови: 210min У режимі очікування: 285hours Ренуар розмови: 200min У режимі очікування: 350hours iphone розмови: 10hours У режимі очікування: 300hours Але вся справа в моєму житті батареї (режим очікування) I Dont думаю, що тому що я повинен зняти з моєї батареї здається раз на 2 або 3 дні? doesn't сенсу |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Батареї деградують з часом, і втрачають здатність утримувати заряд, якщо всі ви подбав про з телефону, просто купити новий акумулятор для нього, це буде дешевше, ніж новий телефон. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Камера на Nokia N96 є Awesome. ![]() Я не можу сказати різницю між ним і моїм присвячений камері я купила в минулому році. Хоча і не дзеркальні.
|
| |||
| |||
| Я не згоден, деякі телефони мають відмінну камер. Але це хіт біт і Міс і мегапікселів не дорівнює гарна камера. |
|
| |||
| |||
| Та, я думаю, це більше, ніж я отримував на, а ви не знаєте, якщо це добре, поки ви бачите конкретні огляд фото, які я не бачив ні для будь-якій з камер, але я не очікував, що важко. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який touchphone для мене HTC або iPhone чи інші? | JimBeam | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 4 листопада 2008 15:55 |
| IPhone пропозиції | somptingson | Off Topic Discussion | 4 | 29 січня 2008 15:36 |
| Iphone | dannyriches | Off Topic Discussion | 5 | 30 грудня 2007 12:22 |
| Lil Питання про iphone | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 12 | 28 грудня 2007 17:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |