![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Дали 54mbs добра скорост за лаптоп или трябва да бъде по-висока, ако това какво? Моят приятел казва, че е добре, но тя е много бавен на моменти. |
|
| |||
| |||
| Аз съм се познае, че да кажеш на безжичната скорост, а не на широколентова скорост. 54mbps е хубав стандарт за Wi-Fi. Ако сте просто браузване в мрежата, то това е най-висока от сегашните широколентови услуги във всеки случай това трябва да се разглежда наред. Mbps е скоростта на данните, които се прехвърлят в секунда. Ако сте съществуващ към бъда изпращане / получаване на големите размери на файла, след това са по-високи скорости, като същевременно по-ниска е ОК за браузване в мрежата. |
|
| |||
| |||
| Здравейте, скъпи приятели, 54 Mbps наистина е много висока скорост, ако тя остава постоянна. т.е., ако сте изтегляне someing на скорост от 200 MB, но последният слизаше до 20 MB и отнема достатъчно време. Но от друга страна имате 54 Mbps постоянно ли го рано. Всичко, което искам да кажа, че това няма значение, въпросът само постоянна скорост |
|
| |||
| |||
| Можете да я тури този начин (и аз мисля, че става дума за безжичен приемник) Терес няма нужда да се получи супер-захранва приемника ако DONT са супер захранва интернет връзка, 54k ще работи 100% глоба за нормална безжична интернет връзка и oif вас havent имаме супер захранва интернет връзка не е необходимо да получите higherconclusion: трябва (и вероятно ще се) да бъде наред |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да получите 108mbps за малък хардуерен ъпгрейд, аз наистина не знам дали тя ще се струва, че все пак.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Скорост или складиране за нов лаптоп? | applelover123 | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 11 Юни 2009 20:12 |
| Qwest 1,5 Mbps скорост? | kawakes | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 14 април 2009 21:17 |
| Лаптоп връзка бавна скорост | Poeticsoul44 | В мрежа, модеми & VoIP | 13 | 25 Jan 2009 14:03 |
| Моят интернет скорост е глоба на моя лаптоп, но реално забавяне на моя десктоп PC. | Mohi212 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 1-во Jan 2009 12:55 |
| 100,0 Mbps | Demtschuk | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 20 Август, 2008 10:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |