![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
54mbs είναι μια καλή ταχύτητα για ένα laptop ή θα πρέπει να είναι υψηλότερη εάν ναι, ποια;
Mate μου λέει ότι είναι καλό αλλά είναι πολύ αργοί κατά περιόδους. |
|
|
|||
|
|||
|
Υποθέτω ότι εννοείτε το ασύρματο ταχύτητα και όχι η ευρυζωνική ταχύτητα. 54Mbps είναι αρκετά πρότυπο για wi-fi. Αν είστε περιήγηση μόνο στο web, τότε είναι υψηλότερο από τις περισσότερες σημερινές ευρυζωνικές υπηρεσίες έτσι κι αλλιώς την ώρα θα πρέπει να είναι ωραία. Mbps είναι η ταχύτητα των δεδομένων που μεταφέρονται ανά δευτερόλεπτο. Εάν πρόκειται να είναι η αποστολή / λήψη μεγαλύτερα μεγέθη αρχείου, τότε υψηλότερες ταχύτητες είναι καλύτερα, ενώ χαμηλότερα είναι ΟΚ για την περιήγηση στο διαδίκτυο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου, αγαπητέ φίλε, 54 Mbps είναι πραγματικά πολύ μεγάλη ταχύτητα, εάν παραμείνει σταθερή. δηλαδή, Αν λήψη someing σε ταχύτητα των 200 ΜΒ, αλλά αυτό θα πέσει στο 20 ΜΒ και παίρνει αρκετό χρόνο. Αλλά από την άλλη πλευρά έχετε 54 Mbps σταθερά το πάρετε νωρίς. Το μόνο που θέλω να πω ότι δεν έχει σημασία, το ζήτημα μόνο σταθερή ταχύτητα
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπορείτε να το θέσω έτσι (και νομίζω ότι μιλάμε για το ασύρματο δέκτη) theres δεν χρειάζεται να πάρετε μια υπερ-powered δέκτη αν dont έχει μια υπερ τροφοδοτείται σύνδεση στο internet, 54k θα λειτουργήσει πρόστιμο 100% για μια συνήθη ασύρματη σύνδεση στο internet oif και εσείς havent πήρε μια υπερ powered σύνδεση με το Διαδίκτυο δεν είναι απαραίτητο να πάρει οποιαδήποτε higherconclusion: θα πρέπει (και πιθανότατα θα) είναι μια χαρά
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Μπορείτε να πάρετε 108Mbps για μια μικρή αναβάθμιση του υλικού, δεν γνωρίζουν αν θα πρέπει να αξίζει τον κόπο, όμως.