manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Ima 54 Mbps dobru brzinu za laptop?

Reply

Thread Tools
Old 1. travanj 2007, 17:58
Novi član grupe

Default Ima 54 Mbps dobru brzinu za laptop?

Je 54mbs dobru brzinu za laptop ili bi trebao biti veći ako je tako šta?

Moja drugarica kaže da je dobar, ali je stvarno spor na vrijeme.
Old 2. travanj 2007, 01:11
Novi član grupe

I'm guessing znači da brzina bežičnog radije nego širokopojasne brzine. 54mbps je ljepušan standard za Wi-Fi. Ako ste upravo pregledavanja weba, pa to je veća nego u većini trenutni širokopojasne usluge pregledavanja ionako tako bi trebalo biti u redu. Mbps je brzina od podataka koji se prenosi u sekundi. Ako tvoj 'idući u biti slanja / primanje datoteka većih dimenzija, zatim veća brzina bolje dok niža je u redu za pregledavanje weba.
Old 2. travanj 2007, 02:32
Novi član grupe

Bok, dragi prijatelju, 54 Mbps je zapravo vrlo velike brzine, ako ga ostane konstantan. odnosno, ako preuzimate someing pri brzini od 200 mb ali potonji ide dolje do 20 MB i uzima dosta vremena. Ali, s druge strane imate stalnu 54 Mbps koju, preuzmite ga rano. Sve što želim reći da to ne smeta, stvar samo konstantna brzina
Old 2. travanj 2007, 03:17
Novi član grupe

Možete ga staviti na ovaj način (i mislim da se radi o bežični prijemnik) theres ne treba da se dobije super-powered prijemnik ukoliko dont imati super powered internet priključak, 54K će raditi 100% u redu za normalan bežični internet priključak ÖIF luka i ti dobio super powered internet priključak nema potrebe da se bilo koji higherconclusion: trebala bi (i vjerojatno će) biti u redu
Old 11 tra 2007, 12:33
Administrator Group

Možete dobiti 108mbps malom hardveru nadogradnju, ja ne znam ako će se ipak isplati.

Vjerojatno ne, osim ako preuzimanje glazbe i video zapisa.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.