![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je 54mbs dobru brzinu za laptop ili bi trebao biti veći ako je tako šta? Moja drugarica kaže da je dobar, ali je stvarno spor na vrijeme. |
|
| |||
| |||
| I'm guessing znači da brzina bežičnog radije nego širokopojasne brzine. 54mbps je ljepušan standard za Wi-Fi. Ako ste upravo pregledavanja weba, pa to je veća nego u većini trenutni širokopojasne usluge pregledavanja ionako tako bi trebalo biti u redu. Mbps je brzina od podataka koji se prenosi u sekundi. Ako tvoj 'idući u biti slanja / primanje datoteka većih dimenzija, zatim veća brzina bolje dok niža je u redu za pregledavanje weba. |
|
| |||
| |||
| Bok, dragi prijatelju, 54 Mbps je zapravo vrlo velike brzine, ako ga ostane konstantan. odnosno, ako preuzimate someing pri brzini od 200 mb ali potonji ide dolje do 20 MB i uzima dosta vremena. Ali, s druge strane imate stalnu 54 Mbps koju, preuzmite ga rano. Sve što želim reći da to ne smeta, stvar samo konstantna brzina |
|
| |||
| |||
| Možete ga staviti na ovaj način (i mislim da se radi o bežični prijemnik) theres ne treba da se dobije super-powered prijemnik ukoliko dont imati super powered internet priključak, 54K će raditi 100% u redu za normalan bežični internet priključak ÖIF luka i ti dobio super powered internet priključak nema potrebe da se bilo koji higherconclusion: trebala bi (i vjerojatno će) biti u redu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete dobiti 108mbps malom hardveru nadogradnju, ja ne znam ako će se ipak isplati.